Overzicht Afrika rondreizen van Djoser

Rondreizen Afrika

Onze bestemmingen

Is het je droom om een Afrika groepsreis te maken? Bekijk dan nu het aanbod groepsreizen naar Afrika van Djoser en boek jouw favoriet online. Met een groepsrondreis Afrika van Djoser leer je het continent op een unieke manier kennen. Alleen bij Djoser heb je de keuze uit een divers aanbod groepsreizen naar de vele bijzondere landen die Afrika rijk is. Je kunt ervoor kiezen om één land van dichtbij mee te gaan maken, of meerdere landen te combineren in één complete Afrika groepsreis.

Van wat voor groepsreis je ook droomt: we hebben de mooiste routes al voor je uitgestippeld en kennen de prachtigste plekjes van heel Afrika. Alles is goed geregeld, van accommodatie tot vervoer, van excursies tot professionele reisbegeleiding. Je hoeft alleen nog maar te boeken!

Divers aanbod groepsreizen
Kies je voor een van de groepsreizen naar Afrika van Djoser, dan kies je voor een goed verzorgde groepsreis met veel individuele vrijheid. Je reist in kleine groepen van gemiddeld genomen 16 personen, waarmee je tijden een groepsrondreis Afrika samen de mooiste plekjes van het continent ontdekt. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan; trek je er op een goed moment liever alleen op uit, dan is dat ook prima. Zo ontdek je Afrika op jouw manier!

Op safari, of sfeervol kamperen?
Afrika is natuurlijk hét continent waar je kunt kennismaken met de ‘Big Five’: vaak kun je tijdens een groepsreis Afrika dan ook op safari in één van de nationale parken die Afrika kent. Ook hebben we specifieke safarireizen naar Afrika, voor de échte wildlife-liefhebber. Veel van de groepsreizen binnen Afrika onderscheiden zich door unieke overnachtingslocaties: waar mogelijk wordt er gekozen voor mooi gelegen lodges, of overnacht je een nachtje midden in de natuur in een sfeervolle tent. Kan je maar geen genoeg krijgen van kamperen? Kies dan voor een kampeerreis in Afrika. Bij Djoser doen we alles om je op een unieke manier te laten kennismaken met Afrika.

Naar Afrika met Djoser
Ben je er al van overtuigd dat jouw volgende reis in Afrika gaat plaatsvinden? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan groepsreizen naar dit prachtige continent en kies welk land of welke landen je als eerste wilt gaan ontdekken. Je kunt je groepsreis Afrika gemakkelijk online boeken, en ziet direct welke andere deelnemers er bij jouw reis meegaan. Boek jouw Afrika groepsreis bij Djoser en geniet op joúw manier van al het moois dat Afrika te bieden heeft!

Alle bestemmingen in Afrika

Reisblog

Bekijk alle reisblogs over Afrika