Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Vietnam

Exotisch, cultureel, natuurrijk… Vietnam is een bestemming met voor ieder wat wils. Tijdens onze rondreizen kijk je je ogen uit in het schilderachtige Halong Bay, maak je kennis met een 4000 jaar oude cultuur en eet je overal de heerlijkste gerechten. Vietnam is natuurlijk ook hét land waar je nog steeds Franse invloeden kunt vinden in steden als Hanoi en Saigon en waar de vele brommertjes het straatbeeld kleuren. Ook de sfeervolle stad Hoi An en de keizerlijke stad Hue spreken tot ieders verbeelding en dan is er ook nog de prachtige, landelijke Mekong-delta. Maar naast een fabelachtige natuur, goede keuken en interessante cultuur is er toch nóg iets wat Vietnam bijzonder maakt: de meer dan 3000 km lange kustlijn! 

Lees meer >

Alle rondreizen Vietnam:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

Bezoek het fenomenale Vietnam
Bij Djoser kun je kiezen uit verschillende groepsreizen door Vietnam, waarbij je zowel naar het noorden als naar het zuiden van Vietnam reist. Ook kun je een rondreis door Vietnam combineren met een bezoek aan Cambodja en Laos. De groepsrondreis begint in Hanoi of in Saigon. In deze grote steden maak je al meteen kennis met de Vietnamese cultuur.

Tijdens de rondreis door Vietnam maken we gebruik van een eigen, lokaal gehuurde bus en regelmatig verwisselen we de bus voor een tocht per nachttrein of vliegtuig. We bezoeken grote steden met hier en daar wat westerse invloeden, maar ook gaan we naar het platteland en overnachten we bij mensen thuis. Een groepsrondreis laat je dus niet alleen kennismaken met het land Vietnam, maar ook met zijn bevolking.

In Cambodja en Laos krijg je mogelijkheid prachtige tempels te bezoeken en zal je vele monniken tegenkomen. Ook zullen we de adembenemende natuur ontdekken, onder andere tijdens een bezoek aan de prachtige Halong Bay.

Klimaat van Vietnam
Door de langgerektheid van Vietnam en de hoogteverschillen is het klimaat in de diverse regio's van het land zeer verschillend. Vietnam is dus altijd goed te bereizen: als het in de ene plaats koel en bewolkt is, kan het in de volgende plaats zonnig en warm zijn. Zorg er dus voor dat je kleding voor warm én voor kouder weer bij je hebt als je op rondreis gaat.

Laos en Cambodja hebben een tropisch klimaat. Van juni tot en met september is de regentijd. Dit vormt echter geen belemmering voor het reizen. Juist tijdens de regentijd is de natuur prachtig in bloei en werken de buien verkoelend.

Goed verzorgde reizen
Tijdens de rondreizen door Vietnam overnachten we in centraal gelegen, comfortabele hotels. Regelmatig zijn de kamers voorzien van airconditioning. Bij de 23-daagse groepsreis door Vietnam wordt er ook bij mensen thuis overnacht. Deze accommodaties zijn simpel, maar wel dé manier om de cultuur en de mensen te leren kennen. Ook wordt er bij een aantal reizen een nacht doorgebracht op een boot in de beroemde Halong Bay.

Waarom Djoser?
Onze groepsreis Vietnam is erop gericht je op een ontspannen manier het land te laten ontdekken en je optimaal te laten genieten. We volgen de mooiste routes en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een groepsrondreis door Vietnam van Djoser kun je op een comfortabele manier alle hoogtepunten van dit prachtige land bezoeken.

Blog rondreis Vietnam

Het beste broodje van Vietnam

Een smakelijke herinnering aan de Frans koloniale tijd in Vietnam is B...

Lees meer >

Reviews rondreis Vietnam: 8,7

Een fantastische reis met mooie en leuke bezienswaardigheden...
Een fantastische reis met mooie en leuke bezienswaardigheden. Helaas hebben Vietnam en Cambodja ook zwaar geleden onder oorlogen. De erfenis die ik hier van heb gezien was heftig, maar ik ben blij dat ik het wel heb gezien. Geweldige reis, absolute aanrader!

Naam: Nils
Cijfer: 10

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.