Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Vietnam

Tijdens de rondreis door Vietnam bezoek je o.a. Hanoi, Sa Pa, Halong Bay, Hue, Hoi An, Saigon en de Mekongdelta. Met een groepsreis van Djoser heb je alle vrijheid om het prachtige Vietnam in je eigen tempo te verkennen. Alleen al vanwege de landschappen en bijzondere steden is een bezoek aan Vietnam absoluut de moeite waard, maar met zijn 4.000 jaar oude geschiedenis en verschillende bevolkingsgroepen is het land ook cultureel boeiend. Kies dus voor Vietnam als je op zoek bent naar een veelzijdige rondreis!

Lees meer >

Alle rondreizen Vietnam:

Djoser Junior:

Djoser Wandel- en Fietsreizen:

Ontdek het bijzondere Vietnam
Bij Djoser kun je kiezen uit verschillende groepsreizen door Vietnam, waarbij je zowel het noorden als het zuiden van Vietnam bezoekt. Ook is het mogelijk om een rondreis door Vietnam te combineren met een bezoek aan Cambodja en Laos. Je groepsrondreis begint in Hanoi of in Saigon. In deze grote steden kom je al direct in aanraking met de Vietnamese cultuur.

Tijdens de rondreis door Vietnam maken we gebruik van een eigen, lokaal gehuurde bus en regelmatig verwisselen we de bus voor een tocht per nachttrein of vliegtuig. We bezoeken grote steden met hier en daar wat westerse invloeden, maar ook nemen we een kijkje op het platte land en overnachten we bij mensen thuis. Een groepsrondreis laat je dus niet alleen kennismaken met het land Vietnam, maar ook met zijn bevolking.

In Cambodja en Laos krijg je mogelijkheid prachtige tempels te bezoeken en zal je vele monniken tegenkomen. Ook zullen we de adembenemende natuur ontdekken, onder andere tijdens een bezoek aan de prachtige Halonbaai.

Vietnamees klimaat
Door de langgerektheid van Vietnam en de hoogteverschillen is het klimaat in de verschillende delen van het land zeer verschillend. Vietnam is dus altijd goed te bereizen: als het in de ene plaats koel en bewolkt is, kan het in de volgende plaats zonnig en warm zijn. Zorg er dus voor dat je kleding voor warm én voor kouder weer bij je hebt als je op rondreis gaat.

Laos en Cambodja hebben een tropisch klimaat. Van juni tot en met september is de regentijd. Dit vormt echter geen belemmering voor het reizen. Juist tijdens de regentijd is de natuur prachtig in bloei en werken de buien verkoelend.

Goed verzorgde reizen
Tijdens de rondreizen door Vietnam overnachten we in centraal gelegen, comfortabele hotels. Regelmatig zijn de kamers voorzien van airconditioning. Bij de 23-daagse groepsreis door Vietnam wordt er ook bij mensen thuis overnacht. Deze accommodaties zijn simpel, maar wel dé manier om de cultuur en de mensen te leren kennen. Ook wordt er bij een aantal reizen een nacht doorgebracht op een boot in de beroemde Halonbaai.

Waarom Djoser?
Onze groepsreis Vietnam is erop gericht je op een ontspannen manier het land te laten verkennen en je optimaal te laten genieten. We volgen de mooiste routes en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Met een groepsrondreis door Vietnam van Djoser kun je op een comfortabele manier alle hoogtepunten van dit prachtige land bezoeken.

De lekkerste landen

Hou je ook van lekker eten op reis? Dan vind je het volgende vast inte...

Lees meer >

Reviews, gem. 8,6

Een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen. De...
Een geweldige ervaring die we niet hadden willen missen. De hectiek in Saigon qua het verkeer en de rust in de Mekong delta. De slaaptrein naar Nha Trang en het gezellige plaatsje Hoi-An. De Rijstterrassen in SaPa die er nu wat treurig er bij stonden vanwege de kou. Te veel om alles te benoemen.

Naam: Eef K.
Cijfer: 9