Spanje

Rondreis Spanje

Maak een mooie 12-daagse rondreis met Djoser in Zuid-Spanje en ontdek de bijzondere provincie Andalusië, met de prachtige steden Sevilla, Cordoba en Granada. Deze steden zijn rijk aan sfeervolle pleintjes en historische gebouwen. Gedurende de groepsreis worden deze afgewisseld met de prachtige natuur van de Sierra Nevada.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Spanje

Bekijk alle hoogtepunten van Spanje

Goed verzorgde rondreizen
Reis je met Djoser, dan verblijf je in goede middenklasse hotels. De tweepersoonskamers zijn voorzien van eigen sanitair. Het ontbijt is inclusief. Tijdens de rondreis door Spanje breng je een bezoek aan alle hoogtepunten van Andalusië. We vliegen rechtstreeks naar Malaga met Transavia. We maken ter plaatse gebruik van onze eigen comfortabele bus. Deze is voorzien van airconditioning. Gedurende de groepsreis door Spanje zal er een ervaren en enthousiaste Nederlandssprekende reisbegeleider met ons meereizen.

Er zijn ook mooie wandelreizen in Spanje en je kunt mee op een gezinsreis.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Spanje is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Spanje te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Wij laten je tijdens deze groepsreis door Spanje je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Spanje je de moeite waard vindt om te bezoeken. Na deze rondreis door Spanje heb je alle hoogtepunten van Andalusië bezocht.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,1

Deze reis is ons prima bevallen. Kleine groep. Uitstekend v...
Deze reis is ons prima bevallen. Kleine groep. Uitstekend vervoer. Goede hotels in of nabij centra steden. Zeer bekwame en behulpzame reisleidster. Goede combinatie van cultuur en natuur. Veel vrijheid om eigen wensen te realiseren. Zeer goede sfeer in de groep vooral tijdens de gezellige avonden.

Paul B. - 9,0
Terug naar boven