Paaseiland

Rondreis Paaseiland

Het bijzondere Paaseiland is vanwege de bijzondere compleet geïsoleerde ligging al meer dan een bezoek waard! Tijdens een bezoek duiken we in het mysterieuze geschiedenis van dit eiland. De Moai-beelden die overal over het eiland verspreid staan, verwijzen naar een eeuwenoude cultuur waar nog veel aspecten onbekend zijn. De beelden zijn niet willekeurig geplaatst; er is wel degelijk sprake van verschillende ceremoniële centra. Orongo, Ahu Aviki, Rano Raraku en het prachtige strand van Anakena.

Lees meer

Hoogtepunten van Paaseiland

Ontdek alle hoogtepunten van Paaseiland

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je verblijf op Paaseiland overnacht je in een comfortabel 4 sterren hotel, centraal gelegen in het stadje. Het ontbijt is inclusief ontbijt. Paaseiland is maar 17mk2 waardoor alles goed zelf is te lopen of te regelen met openbaar vervoer of de fiets. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Chili te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Chili is erop gericht je optimaal te laten genieten en ook het echte Paaseiland te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Chili/Paaseiland rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Paaseiland je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Een prachtige reis, de eerste 3 dagen waren erg pittig met 3 dagen alleen maar vliegen maar dit is het meer dan waard! De prachtige salar de uyuni in Bolivia, de san pedro de atacama woestijn in chili en dan met kers op de taart PAASEILAND!! En dat zeker ook met een fantastische reisbegeleider!

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog niveau en Paaseiland is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een inspannende, verrassende en uitermate interessante ontdekkingsreis door een deel van Zuid-Amerika.

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Bolivia is schitterend! De grootste verrassing van de vakantie. De zoutvlakte en de jeepsafari richting San Pedro de Atacama waren fantastisch! Van de geisers bij San Pedro hadden we een veel te hoge verwachting, leuk maar niet bijzonder. Paaseiland was mooi maar koste 5 lange reisdagen.

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Een prachtige afwisselende reis. Sensationele natuur in de Andes en de Atacamawoestijn. Het bruisende Santiago de Chile. Als afsluiting het mysterieuze Paaseiland. Uitstekende hotels en genoeg ruimte om je eigen plan te trekken. En zeer fotogeniek: www.flickr.com/photos/jankruithof/albums

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Mooie reis met fantastisch laatste week op Paaseiland. Mooie combi van meerdere landen met veel afwisseling van landschap. Super interessante excursies. En genoeg tijd om af en toe te relaxen. De feestweek op Paaseiland was een bonus!

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Zeer mooie reis. Vooral Bolivia heeft mij verrast. Wat een mooi en afwisselend landschap en een vriendelijke bevolking. Paaseiland maakte alle verwachtingen waar. Zorg wel voor een goede voorbereiding: het is een zware reis door de hoogte, de vele vliegtuiguren en de lange busreis.

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Schitterende reis met veel hoogtepunten.

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Prachtige reis met veel bijzondere momenten

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Deze reis is een aanrader, heel afwisselend en het Paaseiland is een droom

  10,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  10,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Klantwaardering

8,7

Een prachtige reis, de eerste 3 dagen waren erg pittig met 3...
Een prachtige reis, de eerste 3 dagen waren erg pittig met 3 dagen alleen maar vliegen maar dit is het meer dan waard! De prachtige salar de uyuni in Bolivia, de san pedro de atacama woestijn in chili en dan met kers op de taart PAASEILAND!! En dat zeker ook met een fantastische reisbegeleider!

Sabine OK - 8,0
Terug naar boven