Overzicht Sardinië rondreizen van Djoser

Rondreis Sardinië

Tijdens de rondreis door Sardinië bezoek je o.a. de plaatsen Cagliari, Sant'Antioco en Alghero, maar ook de archeologische sites van Nora, Antas en Su Nuraxi di Barumi. Deze prachtige reis over een bijzonder Italiaans eiland laat je kennis maken met bijzondere landschappen en cultuurschatten.

Lees meer

Meer over Sardinië

Beste reistijd Sardinië?
In de zomermaanden kan het hier erg warm worden, 40 graden is geen uitzondering. Direct aan zee voel je de invloed van de zee, waardoor de temperatuur daar niet buitensporig hoog oploopt. Neem zeker wel een hoedje of pet mee tegen de zon, want op archeologische sites en tijdens het wandelen kan er weinig schaduw te vinden zijn. In het voor en najaar zijn de temperaturen ideaal om hier te reizen.

Goed verzorgde rondreizen
In Sardinië overnachten we in comfortabele, veelal centraal gelegen, hotels. De nette tweepersoonskamers beschikken over een eigen douche en toilet. Afhankelijk van plaats of stad hebben de hotels een ander karakter. Zo is het T Hotel in Cagliari zeer modern en ruim van opzet, terwijl Hotel Piccada wat knusser en kleinschaliger van opzet is. Deze reis wordt begeleid door een ervaren Nederlandssprekende reisbegeleider om je het echte Sardinië te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis door Sardinië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Sardinië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Deze rondreis laat je zowel de fascinerende (oude en moderne) cultuur, de kust en de hooglanden zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Reviews Sardinië reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Genoten van deze reis. Reisleider Brian heeft heerlijke picknicks verzorgd op mooie plekjes en wist ook ‘s avonds de juiste restaurantjes te vinden. De sfeer was ontspannen en ieder heeft op zijn eigen niveau kunnen fietsen, heel fijn!

  9,0 (Fietsreis Sardinië - Italië, 8 dagen)

  9,0
 • Al fietsend Sardinië in mijn hart gesloten! Met een chapeau voor reisleider Brian, die stralend van levensvreugde, heerlijke picknicktafels vulde en wijnproeverijtjes regelde. Steeds goed inspelend op persoonlijke wensen en ongemakken heeft hij ons het ware Sardinië laten ervaren. TOP!

  9,0 (Fietsreis Sardinië - Italië, 8 dagen)

  9,0
 • Prima reisje en goed verzorgd

  9,0 (Fietsreis Sardinië - Italië, 8 dagen)

  9,0
 • Heerlijke reis! Het eiland is prachtig, de fietstochten mooi en prima te doen. Met een verblijf op twee verschillende plekken en een dagje zonder fiets tussendoor, een heel relaxt programma met af en toe tijd voor strand en zee. Ik heb genoten van mijn reisgenoten en onze belevenissen!

  8,0 (Fietsreis Sardinië - Italië, 8 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,8

Genoten van deze reis. Reisleider Brian heeft heerlijke pick...
Genoten van deze reis. Reisleider Brian heeft heerlijke picknicks verzorgd op mooie plekjes en wist ook ‘s avonds de juiste restaurantjes te vinden. De sfeer was ontspannen en ieder heeft op zijn eigen niveau kunnen fietsen, heel fijn!

Ilona E. - 9,0

Bekijk ook

Terug naar boven