Argentinië

Rondreis Argentinië

We bezoeken Argentinië onder andere tijdens de rondreis door Argentinië & Chili. Je bezoekt o.a. Buenos Aires, Bariloche, de Perito-Morenogletsjer, Ushuaia en Torres del Paine. Maak wandelingen in de uitgestrekte pampa’s en geniet van immense gletsjers en bergtoppen met eeuwige sneeuw in het spectaculaire landschap van Patagonië. Kaap Hoorn, op het uiterste puntje van het woeste Vuurland, is de laatste halte voor Antarctica. De reis begint en eindigt in Buenos Aires.

Lees meer

Meer over Argentinië

Hoogtepunten Argentinië

Ontdek alle hoogtepunten van Argentinië

Djoser biedt diverse rondreizen naar Argentinië aan. Zo kun je een 23-daagse rondreis door Argentinië & Brazilië maken en een 26-daagse reis in combinatie met de  watervallen van Iguaçu. Beide rondreizen starten in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Tijdens deze rondreis naar Argentinië laten we je de hoogtepunten zien van dit prachtige land. Ook doen we Argentinië aan tijdens de reis van Santiago de Chile naar Rio de Janeiro.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Argentinië in middenklasse hotels inclusief ontbijt. Wanneer we overnachten in het nationale park overnachten we in een berghut. Deze deel je dan met meerdere reisgenoten (max. 6 personen per kamer). Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Argentinië te laten zien.

Waarom Djoser? 
De rondreis naar Argentinië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Argentinië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Argentinië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. We bieden rechtstreekse vluchten met KLM.
 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Deze reis overtrof onze stoutste verwachtingen! Wat een schi...
Deze reis overtrof onze stoutste verwachtingen! Wat een schitterend land, wat een prachtige natuur! Het was gewoon overweldigend en we kunnen deze reis dan ook van harte aanbevelen! Graag bedanken wij Sape, onze reisbegeleider, voor zijn tomeloze inzet! Een betere konden we niet hebben!

Marga T. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser