Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis China

Tijdens onze rondreizen door China bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen. Ook is een combinatiereis met Tibet mogelijk, evenals een reis voor gezinnen met Djoser Junior.

Lees meer >

Alle rondreizen China:

Djoser Junior:

Als er één land is dat de moeite waard is voor een uitgebreide rondreis, dan is het China. Niet alleen is het land enorm in oppervlakte, het is ook overweldigend in al haar cultuur en natuur. China biedt van noord tot zuid een scala aan culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Bij Djoser heb je de keuze uit een groot aanbod rondreizen, die je op verschillende manieren langs deze prachtige bezienswaardigheden leiden. Actieve groepsreizen, die je voldoende vrijheid bieden om China op je eigen manier te kunnen verkennen. Het bezoek aan De Grote Muur en het terracottaleger in Xian zijn tijdens alle reizen inbegrepen.
 

Kies de rondreis die bij jou past

Tijdens onze rondreizen door China bezoek je o.a. Beijing, Xian, Chengdu, Yangshuo en Hongkong. Afhankelijk van de rondreis die je kiest, zal het programma iets verschillen en zal je verschillende hoogtepunten van China meepakken. Elke rondreis heeft zijn eigen unieke bestemmingen, maar natuurlijk mogen bepaalde hoogtepunten, zoals de Chinese Muur en het terracottaleger in Xian, in geen enkele rondreis ontbreken. Verder kies jij wat je het liefste wilt zien in China.

Als je je wil focussen op uitsluitend China, dan heb je de keuze uit een 17-daagse rondreis en een 24-daagse rondreis. Beide zijn goed verzorgde groepsrondreizen, waar je onderweg kennismaakt met het échte China. Tijdens de 17-daagse rondreis maak je kennis met de grote Chinese steden als Shanghai, Beijing, Xian en Hongkong. Wil je meer China? Boek dan de 24-daagse rondreis, waar er meer aandacht is voor de landelijke omgevingen van China.
 

Combinatiereizen China

Naast de groepsreizen waarbij de focus voornamelijk op China ligt, heeft Djoser ook rondreizen die je bezoek aan China combineren met andere interessante bestemmingen. Kies bijvoorbeeld voor een combinatiereis China en Tibet, of breid je rondreis nog verder uit met bestemmingen als Nepal en India. Ook is het mogelijk om een onvergetelijke rondreis met de Transsiberië Express te maken: zo zie je per spoor alle hoogtepunten van Moskou tot Beijing. Met de groepsrondreizen van Djoser beleef je China op de manier die jij wil!

En wil je in China gaan rondreizen met de kinderen? Met Djoser Junior vind je de mooiste groepsrondreizen naar China, die speciaal toegespitst zijn op gezinnen met kinderen.
 

Boek je rondreis naar China online bij Djoser

Overtuigd van het aanbod rondreizen van Djoser? Kies dan jouw favoriet en boek je reis gemakkelijk online. Per rondreis vind je uitgebreide informatie over de verschillende hoogtepunten die de reis bevat, en je ziet gelijk hoeveel plekken er nog over zijn op reizen die binnenkort vertrekken. Bij Djoser boek je altijd de ideale rondreis naar China!

Blog rondreis China

Hongkong: the city that never sleeps!

Aan het begin van de 19e eeuw vestigden de Britten zich in Hongkong om...

Lees meer >

Reviews rondreis China: 8,8

Met deze reis zie je heel veel van China. Er is veel variati...
Met deze reis zie je heel veel van China. Er is veel variatie in het programma; cultuur afgewisseld met natuur, vrijheid en must-see-must-do, stad en platteland, wereldwijd bekende attracties en de plaatselijke grootheden. Je reist heel veel kilometers, maar ook dat is de charme van het reizen.

Naam: Corine
Cijfer: 9

Yangshuo: sprookjesachtig mooi China

De omgeving van Yangshuo is beroemd om het prachtige landschap waar je uitstekend kunt wandelen en fietsen. Het gebied kenmerkt zich door rijstvelden, bamboebosjes en heuvels die lukraak op de overigens vlakke bodem lijken te zijn gezet. Dit is een typisch Zuid-Chinees karstlandschap, zoals we dat kennen van klassieke Chinese prenten. Overigens komt in deze regio ook karstgebergte voor in Noord-Vietnam, Laos en Thailand. Het karstlandschap is gevormd uit lagen kalksteen. De grillige pieken danken hun vormen aan de regelmatige buien die in dit vochtige klimaat gestaag sporen in de kalk uitspoelen. Je kunt vanuit Yangshuo een boottocht maken over de Li-rivier die zich tussen het gebergte slingert, of fietsen tussen rijstvelden, langs boerengehuchtjes en naar de Maanheuvel. Na een stevige klim heb je dan, vanuit het halvemaanvormige gat net onder de top, een prachtig uitzicht over de omgeving.

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.