Laos

Rondreis Laos

Tijdens onze rondreizen door Laos bezoeken we onder andere het prachtige Luang Prabang en de hoofdstad Vientiane. Ook Vang Vieng, dat in een bijzonder Karts-landschap ligt, wordt bezocht op de rondreizen in combinatie met Thailand of Cambodja. Maak op een reis door Laos kennis met de schitterende natuur, de vriendelijke bevolking en een ontspannen sfeer!

Lees meer

Alle hoogtepunten van Laos

Bekijk alle hoogtepunten van Laos

Je boekt een rondreis door Laos bij Djoser vanaf 22 dagen. Je kunt kiezen voor diverse combinatiereizen, zoals een rondreis Vietnam, Laos & Cambodja of Thailand, Laos & Cambodja.

Beste reisperiode Laos
Het grootste gedeelte van Laos heeft een tropisch savanneklimaat. De regenbuien zijn er vaak kort maar flink, hierdoor wordt de natuur erg mooi groen. De regentijd loopt in onze zomermaanden, van juni t/m september. Vanaf maart loopt de temperatuur op en wordt het 25 graden of warmer. Een aangename temperatuur om rond te reizen en het prachtige Laos te verkennen.

Goed verzorgde rondreizen
Gedurende de rondreis door Laos overnachten we in middenklasse en centraal gelegen hotels. Ook zullen we een keer blijven slapen in een guesthouse die wat eenvoudiger uitgerust is. We maken tijdens de Laos groepsreis gebruik van verschillende soorten vervoer. We hebben een eigen bus ter beschikking en er wordt een keer een overtocht gemaakt met de boot. In de dorpjes zelf kan er gebruikt worden gemaakt van de tuk-tuk, een brommer of een fiets om je te verplaatsen van het ene naar het andere hoogtepunt van Laos.

Waarom Djoser?
Er zal tijdens de rondreis een ervaren reisbegeleider met ons meereizen. De Laos groepsreis is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Laos te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Laos laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Laos je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Never a dull moment. Intensief, afwisselend, zeer vakkundige...
Never a dull moment. Intensief, afwisselend, zeer vakkundige en aardige reisbegeleidster Aafke heeft gemaakt dat de reis een succes was maar ook het reisgezelschap kan de reis maken of breken. Wij hebben geboft met elkaar.

Els W. - 8,0
Terug naar boven
/