Armenië

Rondreis Armenië

Armenië, een land met een aantrekkelijk landschap van bergen, hoogvlaktes en kolkende rivieren gaat er prat op de vermeende bakermat van het christendom te zijn.

Wankelend op bergtoppen herinneren imposante kastelen, kloosters en eeuwenoude stenen kruizen aan een glorieus mysterieus verleden.

Lees meer

Hoogtepunten van Armenië

Alle hoogtepunten van Armenië

Djoser biedt diverse rondreizen naar Armenië aan. Zo kun je een ook een 16-daagse rondreis door Armenië & Georgië maken. Beide rondreizen starten in de Armeense hoofdstad Jerevan. Tijdens deze rondreis naar Armenië laten we je de hoogtepunten zien van dit prachtige land.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Armenië in middenklasse hotels inclusief ontbijt. Wanneer we overnachten in de steden zitten we op loopafstand van het centrum en in de dorpen zitten we in kleinschalige rustieke hotels die perfect in de omgeving passen. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is gaat een Nederlandse reisbegeleiding de gehele reis mee om je het echte Armenië te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Armenië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Armenië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Armenië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,8

Zeer fijne reis in nog niet zo toeristische landen. Prachtig...
Zeer fijne reis in nog niet zo toeristische landen. Prachtige natuur, oneindig veel kleurige bloemen, verrassend mooie steden, lekkere wijn, overvloedig veel sappig fruit en smakelijke groenten...en natuurlijk iedere dag een mooie 'mysterieuze' kerk of klooster!.. En de groep? Die viel ook wel mee.. haha

Goedroen W. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser