Armenië

Rondreis Armenië

Armenië, een land met een aantrekkelijk landschap van bergen, hoogvlaktes en kolkende rivieren gaat er prat op de vermeende bakermat van het christendom te zijn.

Wankelend op bergtoppen herinneren imposante kastelen, kloosters en eeuwenoude stenen kruizen aan een glorieus mysterieus verleden.

Lees meer

Meer over Armenië

Hoogtepunten van Armenië

Alle hoogtepunten van Armenië

Djoser biedt diverse rondreizen naar Armenië aan. Zo kun je een ook een 16-daagse rondreis door Armenië & Georgië maken. Beide rondreizen starten in de Armeense hoofdstad Jerevan. Tijdens deze rondreis naar Armenië laten we je de hoogtepunten zien van dit prachtige land.

Beste reistijd Armenië?
De beste reisperiode is tijdens het voorjaar, de zomer en het najaar. In Armenië heerst over het algemeen een landklimaat, dat door de vaak grote hoogte niet tot te hoge temperaturen leidt. De gemiddelde temperaturen in de zomermaanden liggen tussen de 25 - 30° C. In de nachten koelt het erg af. Het is daarom verstandig om ook wat warme kleding mee te nemen. In het voor- en najaar moet je rekenen op temperaturen van gemiddeld 20° C.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de rondreis Armenië in middenklasse hotels inclusief ontbijt. Wanneer we overnachten in de steden zitten we op loopafstand van het centrum en in de dorpen zitten we in kleinschalige rustieke hotels die perfect in de omgeving passen. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is gaat een Nederlandse reisbegeleiding de gehele reis mee om je het echte Armenië te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Armenië is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Armenië te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Armenië laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,7

Zeer interessante reis door mooie landen met een leuke groep...
Zeer interessante reis door mooie landen met een leuke groep onder uitstekende leiding.

Wupke V. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser