Overzicht Azië rondreizen van Djoser

Rondreizen Azië

Op zoek naar mooie groepsrondreizen door Azië? Dan ben je bij Djoser aan het juiste adres. Met onze rondreizen maak je op unieke wijze kennis met al het moois dat Azië te bieden heeft. Je kunt ervoor kiezen om in één land te reizen, of meerdere landen in Azië combineren in één complete groepsreis. Wat je ook kiest, we hebben de mooiste routes al voor je uitgestippeld en kennen de prachtigste plekjes van Azië. Uiteraard is alles tijdens je rondreis goed geregeld, van accommodatie tot vervoer, van excursies tot professionele reisbegeleiding.

Lees meer

Divers aanbod groepsreizen door Azië

Kies je voor Djoser, dan kies je voor een goed verzorgde rondreis met veel individuele vrijheid. Tijdens onze groepsrondreizen reis je in kleine groepen van gemiddeld 16 personen, waarmee je samen de mooiste plekjes van Azië ontdekt. ‘Vrijheid blijheid’ heeft Djoser hoog in het vaandel staan. Je bent nooit verplicht met de groep mee te gaan en er is volop ruimte om er alleen op uit te trekken. Zo ontdek je Azië op jouw manier!

Trekken door Nepal of tempels bezoeken in Thailand?

Azië is een groot continent, met een enorm gevarieerd aanbod aan landen en dito rondreizen. Vergaap je aan de besneeuwde bergtoppen tijdens het wandelen in Nepal, bezoek één van de vele boeddhistische tempel in Thailand of aanschouw honderden hindoes die zich wassen in de heilige Indiase rivier de Ganges. Waar mogelijk wordt er tijdens de rondreis door Azië overnacht in mooi gelegen lodges of hotels, midden in de natuur, aan zee of centraal midden in de stad.

Naar Azië met Djoser

Bekijk ons uitgebreide aanbod groepsreizen naar het prachtige Azië en kies welk land of welke landen je wilt ontdekken. Je kunt je rondreis door Azië gemakkelijk online boeken, en direct zien welke andere deelnemers er met jouw reis meegaan. Boek jouw groepsrondreis naar Azië vandaag dus nog!

Alle Djoser bestemmingen in Azië

Daarom Djoser

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding


Bij Djoser zit je goed!

Lees meer

Terug naar boven