Alaska

Rondreis Alaska

Tijdens de rondreis door Alaska geniet je optimaal van de ruige natuur van Alaska. Ga op beren- of walvissafari in Homer, wandel door de prachtige natuur van het Denali nationaal park, maak in Chena Hot Springs een ritje met een hondenslee (ook in de zomer!), bezoek de oude mijn van Kennecott en ga zeevissen op zalm of heilbot in Valdez. Deze avontuurlijke hotelreis laat je kennis maken met de overweldigende wildernis van Alaska. Bergen, uitgestrekte bossen, ontelbare gletsjers en een prachtige kustlijn zijn allemaal te vinden in Alaska. Kortom, een reis voor echte natuurliefhebbers!

Lees meer

Hoogtepunten van Alaska

Ontdek alle hoogtepunten van Alaska

Tijdens de rondreis door Alaska geniet je optimaal van de ruige natuur van Alaska. Ga op beren- of walvissafari in Homer, wandel door de prachtige natuur van het Denali nationaal park, maak in Chena Hot Springs een ritje met een hondenslee (ook in de zomer!), bezoek de oude mijn van McCarthy en ga zeevissen op zalm of heilbot in Valdez. Deze avontuurlijke hotelreis laat je kennis maken met de overweldigende wildernis van Alaska. Bergen, uitgestrekte bossen, ontelbare gletsjers en een prachtige kustlijn zijn allemaal te vinden in Alaska. Kortom, een reis voor echte natuurliefhebbers!

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Gisteren teruggekomen van deze fantastische reis. Ik heb vol...
Gisteren teruggekomen van deze fantastische reis. Ik heb volop genoten. Wat is Alaska mooi en overweldigend qua natuur. Je komt ogen en oren tekort. Gelukkig hoef je alleen maar om je heen te kijken en te luisteren terwijl de enthousiaste reisbegeleider je overal veilig naartoe loodst. Aanrader!

Angelique K. - 9,0
Terug naar boven
Chat met Djoser