Tibet

Rondreis Tibet

Tijdens de 21-daagse rondreis door Tibet en Nepal bezoek je o.a. Kathmandu, Bhaktapur en Lhasa. Een bezoek aan het Tibetaans Plateau is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt onder de reiservaringen. Je passeert Himalayapassen van ruim 5000 meter hoog en komt in een wereld van boeddhisme, karma en wedergeboorte, van monniken in eeuwenoude kloosters en van desolate vlaktes met besneeuwde bergkammen aan de horizon. Boek je de 30-daagse rondreis China & Tibet dan breng je een bezoek aan Beijing, Xian en Hongkong.

Lees meer

Alle hoogtepunten van Tibet

Bekijk alle hoogtepunten van Tibet

Goed verzorgde rondreizen
Gedurende de groepsreis door Tibet reist er een enthousiaste, ervaren en deskundige Nederlandse reisbegeleider met ons mee. Een absolute meerwaarde aan de Djoser reizen. Daarnaast zal er een lokale gids meereizen die ons tijdens de rondreis van alles kan vertellen over Tibet. We overnachten in China in goede middenklasse hotels, voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. In de Tibetaanse steden verblijven we in een wat eenvoudigere hotels. Ook deze zijn voorzien van eigen sanitair.

Waarom Djoser
De rondreis naar Tibet is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Tibet te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een groepsreis door Tibet laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Tibet je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,0

Fantastische reis, mooi opgebouwd reisprogramma, indrukwekke...
Fantastische reis, mooi opgebouwd reisprogramma, indrukwekkend landschappen en sfeervolle tempels. Het bezoek aan het Potala Paleis was een van de vele hoogtepunten. Vervoer en hotels waren prima en alles uitstekend geregeld door enthousiaste reisbegeleidster en lokale gids.

Daphne L. - 9,0
Terug naar boven