Informatiedagen

Informatiedagen

Laat je op onze informatiedagen informeren door onze medewerkers en reisbegeleiders over onze reizen en doe inspiratie op tijdens een van de videopresentaties.

De toegang is gratis, maar meld je wel even aan.
 

Informatiedag Leiden 13 juli

Op zaterdag 13 juli ben je van harte welkom op onze informatiedag in Leiden. Deze dag vindt plaats op ons kantoor, gelegen aan de Breestraat 125.

Tijdens deze informatiedag kun je diverse filmpresentaties bekijken, die een goede indruk geven van wat je op reis met Djoser kunt verwachten. Uiteraard zijn er reisspecialisten aanwezig die graag meer vertellen over onze reizen.

Aanmelden
De toegang is gratis, maar meld je wel even aan.

button_aanmelden_groen


Indien je met het openbaar vervoer komt, is het vanaf het Centraal Station ongeveer 15 minuten lopen richting centrum. Vanaf het Centraal Station loop je rechtdoor via de Stationsweg de Steenstraat in. Deze weg blijf je volgen totdat je via het Kort Rapenburg de Breestraat, aan de linkerhand, inloopt. Na ongeveer 700 meter vind je ons pand op nummer 125 aan de rechterzijde van de Breestraat. Voor verdere informatie verwijzen wij je graag naar de routebeschrijving.

Terug naar boven