Vliegen met KLM

Vliegen met KLM

Op een groot deel van de bestemmingen vliegt Djoser met KLM. Daardoor kun je vaak rekenen op een directe vlucht. Samen met Air France en de partners in SkyTeam, bestrijkt KLM een uitgebreid netwerk naar veel bestemmingen.

KLM investeert fors in extra comfort, met nieuwe vliegtuigen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De nieuwe toestellen hebben een groot bereik zodat steeds meer bestemmingen non-stop bereikbaar worden. De jongste aanwinsten, van het type Airbus A330-200 en Boeing 777-200, zijn vriendelijker voor het milieu, zuiniger en stiller.

KLM

Entertainment
Natuurlijk bieden de Airbus A330-200 en Boeing 777-200, evenals de vernieuwde MD-11, een interactief audio/videosysteem. Zo kun je onbeperkt genieten van films, populaire series, documentaires, muziek in steeds meer genres en interactieve spelletjes.
KLM breidt de keuze aan entertainment voortdurend uit, bovendien kun je je tijd aan boord nu ook nuttig besteden aan bijvoorbeeld een van de 23 talencursussen. Verdiep je je liever in een goed boek? Dat kan nu zelfs in het donker: met luisterboeken. Dat wordt nog lastig kiezen.

Smullen op hoog niveau
Op een aantal intercontinentale vluchten kun je letterlijk proeven van het land waar je naartoe gaat. KLM introduceert de maaltijd die het reisdoel weerspiegelt. Op de vlucht naar China bijvoorbeeld is het genieten van typisch Chinese gerechten. Je kunt ook blijven kiezen voor een westerse maaltijd als je daar meer trek in hebt.
Ook met speciale dieetwensen kun je prima eten op de intercontinentale vluchten. KLM biedt een keuze uit 14 verschillende speciaal samengestelde maaltijden, variërend van vegetarisch en cholesterolbeperkt tot kosjer en zoutarm. Geef je wensen wel tijdig (liefst bij boeking) door.
Voor de kleintjes zijn er natuurlijk lekkere en gezonde kindermaaltijden.

Let op het KLM-oor
Wie volop wil genieten van een welverdiende vakantie, let op de belangrijke details. Zoals het KLM-oor dat je in deze gids bij veel reizen in de bovenhoek ziet. Zo weet je dat KLM en/of een van de partners de vlucht van de betreffende reis uitvoert. Houd dus, voor een ontspannen reis, het KLM-oor in de gaten.

Terug naar boven