Op vakantie met Djoser

Op vakantie met Djoser

Djoser is al bijna 40 jaar dé specialist in groepsreizen naar verre bestemmingen. Als je op zoek bent naar een reis met een mix van cultuur, natuur en avontuur, dan is een vakantie boeken bij Djoser echt wat voor jou!Vakantie met Djoser in PeruEen van de voordelen van reizen met Djoser is dat je in een groep reist, maar toch voldoende vrijheid hebt. Djoser biedt namelijk groepsreizen met veel individuele vrijheid. We bezoeken gezamelijk diverse bezienswaardigheden, maar je kunt ook regelmatig zelf kiezen welke activiteiten je wilt ondernemen en welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken. Tijdens de vakantie reizen we langs de mooiste plaatsen en ervaar je een land precies zoals jij het wil.

Een ander voordeel van reizen met Djoser is dat de groepen klein zijn. Dat maakt een vakantie boeken nog aantrekkelijker. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en je kunt echt kennismaken met de lokale cultuur en bevolking. Op vakantie reizen we naar de mooiste plekjes en ervaar je onze bestemmingen op een unieke manier.

Vakantie in AfrikaDjoser biedt een groot aantal verschillende reizen aan, van rondreizen met de bus tot actieve wandel- en fietsreizen. Of je nu graag door de bergen trekt of juist meer interesse hebt in het ontdekken van de lokale cultuur van een land, er is altijd wel een reis die bij je past.

Reizen met Djoser is dus ideaal als je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie met de nodige vrijheid en persoonlijke aandacht. Je kunt eenvoudig een vakantie boeken op de website of telefonisch. Kies bij je gewenste vertrekdatum voor 'Boek nu' en vul de gevraagde gegevens in. Je plekje is dan direct gereserveerd.

Bekijk onze reizen per regio:

- Afrika
- Azië
- Europa
- Latijns-Amerika
- Midden-Oosten
- Noord-Amerika en Oceanië