Op vakantie met Djoser

Op vakantie met DjoserDjoser is al bijna 40 jaar dé specialist in groepsreizen naar verre bestemmingen. Als je op zoek bent naar een vakantie met een mix van cultuur, natuur en avontuur, dan is een vakantie boeken bij Djoser een uitstekende keuze.

Vakantie met Djoser in PeruEen van de voordelen van reizen met Djoser is dat je in een groep reist, maar toch voldoende vrijheid hebt. Djoser biedt namelijk groepsreizen aan met veel individuele vrijheid. We bezoeken gezamelijk diverse bezienswaardigheden, maar je kunt dus ook regelmatig zelf kiezen welke activiteiten je wilt ondernemen en welke bezienswaardigheden je wilt bezoeken. Tijdens je vakantie reizen we langs de mooiste plaatsen en ervaar je een land écht en zoals jij het wil.

Een ander voordeel van reizen met Djoser is dat je altijd in kleine groepen reist. Zo is een vakantie boeken nog aantrekkelijker. Er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en je kunt echt kennismaken met de lokale cultuur en bevolking. Gedurende de vakantie reizen we naar de mooiste plekjes en ervaar je onze bestemmingen op een unieke manier.

Vakantie in AfrikaDjoser biedt een breed scala aan reizen aan, van actieve wandel- en fietsreizen tot rondreizen met de bus. Of je nu graag door de bergen trekt of juist meer interesse hebt in de lokale cultuur, er is altijd wel een reis die bij je past.

Kortom, een reis met Djoser is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een avontuurlijke vakantie met de nodige vrijheid en persoonlijke aandacht. Een vakantie boeken kan eenvoudig op de website. Kies bij de vertrekdatum van jouw voorkeur voor 'Boek nu' en vul de gevraagde gegevens in, je plaats is dan direct gereserveerd.

Bekijk onze reizen per regio:

- Afrika
- Azië
- Europa
- Latijns-Amerika
- Midden-Oosten
- Noord-Amerika en Oceanië