Reisverslag fietreis Cuba

Reisverslag fietreis Cuba

Inleiding

Voor het eerst in mijn leven in de maand december op vakantie naar een warm land. Weer eens wat anders dan het koude Nederland. Ik ben van vrijdag 14 december t/m maandag 31 december naar Cuba geweest. Deze keer was het een gecombineerde fiets- / busreis met een voor mij nieuwe reisorganisatie, namelijk Djoser te Leiden.

Aldaar heb ik met Annet, Bert, Esther, Geert, Jan, Jeroen, Koos, Lida, Marion, Marjolein, Martine, Paul, Piet, Ria, Steef, Wim, Wim, onze Nederlandse reisbegeleider Wendy, onze Cubaanse Reisleider Alfredo en onze Cubaanse Chauffeur Orlando ruim twee weken met veel plezier op Cuba gereisd en vakantie gevierd.

We zijn met het vliegtuig van Amsterdam via Parijs naar Havana gevlogen. Aldaar hebben we in hotels overnacht te Havana, Soroa, San Diego de los Baños, Pinar del Rio, Playa Giron, Cumanayagua (Cienfuegos), Yaguanabo (tussen Cienfuegos en Trinidad), Sancti Spiritus, Santa Clara om weer te eindigen in Havana.

Hierna kunt u mijn belevenissen lezen zoals ik, en ik vele gevallen wij, gedurende deze 18 dagen hebben meegemaakt.

Lees hier het hele verslag!