Djoser in België

Djoser in België


Kantoor Djoser BeldiëOf je nu ver weg op reis wil of liever dichtbij, bij Djoser zit je altijd goed. Met onze andere manier van reizen combineer je individuele vrijheid met het gemak van een groepsreis, goed geregeld vervoer en verblijf. 

Djoser is een Nederlandse reisorganisator die al meer dan 30 jaar wereldwijd groepsreizen organiseert. Maar ook steeds meer Belgen vinden hun volgende vakantiebestemming in het aanbod van meer dan 200 verschillende reizen naar 100 landen. Daarom heeft Djoser sinds 2007 ook een kantoor in Vlaanderen. Je kan ons vinden in een statig herenhuis te Gent, vlakbij het kunst- en cultuurcentrum Vooruit
 

 Even voorstellen: het team

Collega's BelgiëBij Djoser Nederland en België werken meer dan 35 enthousiaste mensen keihard om jouw reis de ervaring van je leven te maken. 

In ons kantoor in België kan je terecht bij Rik en Lisa. Zij beantwoorden graag al je vragen, kunnen je helpen een gepaste keuze te maken in het ruime aanbod van Djoser, verschaffen je de nodige uitleg omtrent visa en verzekering, enzovoort. 

Ver weg of iets dichterbij, bij Djoser zit je altijd goed! Heb je vragen? Kom gerust even langs, mail naar info@djoser.be of bel 092230069. Je kunt ook chatten met onze medewerkers. 

 Kies wat bij jou past

Op onze website en in onze brochures kun je de reis kiezen die het best bij jouw wensen past. Er is voor ieder wat wils. Verre reizen of iets dichterbij, je vindt het allemaal bij ons terug. Ga je graag fietsen of wandelen? Neem dan zeker een kijkje in onze wandel- en fietsbrochure. Wil je graag op reis met het hele gezin? Dan ben je bij Djoser Family aan het juiste adres. 

 Groepssamenstelling

Onze groepsreizen bestaan gemiddeld uit 16 deelnemers. Het minimum aantal deelnemers is meestal 8 personen en het maximum 20 of 22, afhankelijk van de reis. Op de website vind je per reis het precieze aantal. Per afreisdata vind je tevens hoeveel inschrijvingen er al zijn, tot welke leeftijdsklasse de deelnemers behoren en of ze samen of alleen reizen.

Heb je bijkomende vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.  

 Vertrek vanuit Amsterdam - Schiphol

Onze reizen vertrekken, op een paar uitzonderingen na, per vlucht vanuit Amsterdam - Schiphol. Vanuit Brussel of Antwerpen vertrekken dagelijks diverse sneltreinen of stoptreinen naar deze luchthaven. Meer informatie rond vertrektijden en prijzen vind je terug op de website van de NMBS

Overnacht bij Schiphol en parkeer gratis! 

Bij vroege vertrekken vanuit Amsterdam - Schiphol raden wij je aan om de avond voor vertrek een hotelovernachting te reserveren vlakbij Schiphol. Vaak is er een Park, Sleep & Fly regeling waarbij je aan een voordelig tarief kunt overnachten en je wagen veilig kunt parkeren op de parking van het hotel gedurende jouw hele reis. Bekijk hier de hotels en parkings nabij Schiphol

Speciaal voor onze Belgische klanten onderhandelde Djoser een scherp tarief in het Ibis Hotel vlak bij de luchthaven van Amsterdam Schiphol Airport. Vooral bij vluchten die in de vroege uurtjes vertrekken of 's avonds laat aankomen, is dit handig. Je vertrekt uitgerust op reis of geniet nog na van een extra nachtje vakantie. 

Boek de nacht vóór of na je vakantie voor 85,00 EUR per kamer per nacht inclusief max. 21 dagen gratis parking. 

Een gratis shuttlebus brengt je naar de terminal en haalt je bij terugkomst opnieuw op. Je bespaart bovendien aanzienlijk op de parkeerkosten vermits je gratis parkeert. 

Alle informatie over deze actie vindt u terug via deze link.

 Vertrek vanuit Brussel

Vertrek je liever niet vanuit Amsterdam - Schiphol, dan is dit geen enkel probleem. De meeste reizen kan je ook boeken zonder de vlucht, namelijk als landarrangement. Voor de exacte prijzen hiervan kan je contact opnemen met een van onze medewerkers. 

Bij het reserveren van een landarrangement kan je zelf jouw vluchten naar wens regelen. je dient dan zelf in te staan voor de transfers van de luchthaven naar het hotel bij aankomst in het land van bestemming. De kennismaking met de groep en reisbegeleider vind hierbij ook plaats in het eerste hotel. 

 SGR en VVRO

Djoser is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). 

Alle Djoser reizen vallen onder de garantieregeling van dit fonds, mits je in Nederland of België woont en/of de Nederlandse of Belgische nationaliteit bezit. Deze garantie houdt in dat je je vooruitbetaalde reissom terugkrijgt indien Djoser door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. 

Djoser is ook lid van de Vereniging van Vlaamse ReisOrganisatoren (VVRO). 

 Calamiteitenfonds

Djoser is aangesloten bij de stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit betekent dat de reizen op onze website en in onze brochure binnen de grenzen vallen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds. Dit houdt in dat je als deelnemer aan een Djoserreis, mits je in Nederland of België woont en/of de Nederlandse of Belgische nationaliteit hebt, (een deel van) je reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een (door het fonds vastgestelde) calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren Tevens krijg je de eventuele noodzakelijke meerkosten vergoed indien wij, als gevolg van een dergelijke calamiteit, de reis moeten aanpassen of je vervroegd moeten repatriëren. Op je factuur staat de consumentenbijdrage van 2,50 EUR die Djoser afdraagt aan het Calamiteitenfonds. 

 Reissom betalen

Na het boeken van de reis ontvang je een factuur in jouw mailbox. Pas dan betaal je een voorschot van 20% van de reissom. Indien je minder dan 12 weken op voorhand boekt, verzoeken wij om het volledige bedrag meteen te betalen. Na de boeking kan je betalen per overschrijving op onze Belgische bankrekening of per kredietkaart.

Het bankrekeningnummer van Djoser in België is: BE19 3101 6045 9712 en BIC: BBRUBEBB. Vermeld bij betaling in de mededeling je klantennummer. 

 Reisverzekering

Als Belg regel je best een reisverzekering naar Belgisch recht. Djoser biedt je hiervoor enkele formules aan via Allianz Global Assistance. Deze reisverzekering dien je zelf online af te sluiten en te betalen. Klik hier voor meer informatie. 

 Informatiedagen en beurzen

Wij organiseren meerdere informatiedagen in diverse Vlaamse steden zoals Gent, Antwerpen, Kortrijk, Leuven en Hasselt. Op deze informatiedagen maak je uitgebreid kennis met Djoser. Zo krijgt je er filmpresentaties te zien, maak je kennis met onze reisbegeleiders en kan je al je mogelijke vragen stellen aan onze medewerkers. De toegang tot deze informatiedagen is volledig gratis! Gelieve je wel vrijblijvend aan te melden via onze website zodat wij een idee hebben van het aantal geïnteresseerden. Klik hier voor een overzicht van data en locaties

 Contact Djoser

Bagattenstraat 176
9000 Gent, België
tel: 09/223 00 69
www.djoser.be
info@djoser.be

 Openingstijden

Maandag - vrijdag: doorlopend open van 9.00 tot 17.30 uur

Zaterdagen :
Januari t.e.m. april 2020: eerste en derde zaterdag v/d maand : 09:00 - 17:00 uur 

mei t.e.m. december 2020 : 16 mei, 13 juni, 27 juni, 19 september, 17 oktober, 14 november, 12 december : 09:30 - 13:30 uur
 

 Nieuwsbrief

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van onze nieuwe reizen, promotie acties? nieuws? Vul dan hier jouw e-mailadres in.

Terug naar boven