Groepen, terug van weggeweest

Groepen, terug van weggeweest


Familie de Rooij, actieve vakantie in Thailand tijdens de zomervakantie

Met 15 personen heeft de gehele familie één van onze voorbeeld reizen gekozen voor een prachtige rondreis door Thailand. Vooral voor de kinderen een unieke ervaring. De andere cultuur en het andere eten maakten grote indruk. Thailand heeft naast de mooie bezienswaardigheden natuurlijk ook mooie baaien met rustige strandjes en heeft alles in huis voor en geslaagde familievakantie. "Gaan we volgend jaar weer?"

Lustrumreis jaarclub studentenvereniging "Hortus", stedenreis Beijing

Een groep van 24 studenten heeft alle ins en outs bekeken in de Chinese hoofdstad Beijing. Uiteraard zijn er de vele toeristische sights bezocht zoals de Verboden Stad en de Chinese Muur. Maar tevens was deze incentive een kennismaking met de zakelijke kant van China en stonden er ook bezoeken bij verschillende bedrijven gepland.

Kampeersafari in Kenia voor familie Akkermans, op zoek naar de Big 5

Een 10 daagse safari was het uitgangspunt voor deze reis waarbij de focus lag op de natuur en het wild in de vele Nationale Parken. "Krokodillen zwommen langs de tent in het Samburu Natuurreservaat en de overweldigende aanblik van duizenden flamingo's in het ondiepe Lake Nakuru liet een onwisbare indruk achter" Een meereizende crew zorgt voor alle maaltijden en zo maakt Djoser het mogelijk ook met minder tijd deze optimaal te benutten.

Twee weekse fietsvakantie door de Baltische Staten, familie Groothuis

Het idee van deze familie was erg leuk en origineel. Broers en zussen die verspreid over de hele wereled wonen ontmoeten elkaar zo eens in de 5 jaar in Europa voor een actieve vakantie. Deze keer hebben ze in samenwerking met Djoser een fietsreis gemaakt door Estland Letland en Litouwen. Onze lokale vertegenwoordiger is een fanatieke fietser en heeft de mooiste routes uitgedacht. "De bijgeleverde handout wees ons naast de uitstekende routebeschrijving ook op wat unieke restaurantjes"

Bedrijfsincentive bezoekt IJslandse vulkanen

In IJsland borrelt het kokende water langs de straten omhoog. Een groep van 45 ingenieurs kreeg vanuit hun organisatie de opdracht dat eens met eigen ogen te gaan bekijken. Op dit 5 daagse bezoek zijn verschillende sites bezocht waar vuur en ijs elkaar ontmoeten en hebben zij een interessante lezing bijgewoond. Maar er was ook ruimte voor ontspanning; een dip in het termale bad Blue Lagoon stond uiteraard op het programma. De sportievelingen stapten met stijgijzers onder de schoenen de immense gletsjer op.