Wat is een groepsreis op maat?

Wat is een groepsreis op maat?

Wat is een groepsreis op maat?

Iedere reis op maat is uniek. Je bepaalt immers zelf de intensiteit en de duur van de reis. Daardoor is er voor elk gezelschap van 10 personen of meer een groepsreis samen te stellen. Wat iedere reis op maat daarnaast kenmerkt is de kwaliteit en originaliteit van Djoser.


De wereld rond

Met ons uitgebreide netwerk van lokale reisorganisaties kan Djoser praktisch overal ter wereld een reis op maat organiseren: van IJsland tot Zuid-Afrika en van Vietnam tot Mexico. Je eigen belangstelling en het beschikbare budget bepalen je bestemming.

De prijzen van onze groepsrondreizen kunnen dienen als indicatie voor de reis die je wilt laten samenstellen. Voor kleine groepen is deelname aan een reguliere reis vaak voordeliger dan een reis op maat. Voor groepen van 10 personen of meer stelt Djoser reizen op maat samen. Groepen vanaf zeven personen krijgen bovendien korting wanneer ze een van onze bestaande rondreizen boeken. Anders dan bij onze reguliere reizen hanteren we voor onze reizen op maat geen maximale groepsgrootte.

Zoek je een bijzonder bestemming, maar is je budget beperkt? Kies dan een land met een laag prijspeil dat je bereikt met een korte vlucht, zoals Egypte of Marokko. Wil je toch verder weg, dan liggen de landen van Zuidoost-Azië meer voor de hand dan het duurdere Latijns-Amerika.

Weet je al wat je ter plaatse wilt gaan zien en doen? Als je je excursies opneemt in de reis krijg je vaak een scherpere prijs dan wanneer je ze ter plaatse boekt. Bovendien weet je dan zeker dat bijvoorbeeld je luchtballon voor een vlucht boven de Nijlvallei of je dragers voor de Inca-trail gegarandeerd op het juiste moment voor je klaar staan.


Sfeervol overnachten en dineren

Goed uitrusten en lekker eten zijn belangrijke voorwaarden om ten volle te genieten van je reis. Uiteraard heb je vrijwel overal de keuze uit een gezellig familiehotelletje in de binnenstad of juist een groot hotel met conferentiemogelijkheden.

Maar Djoser kan ook in elk land die heel speciale accommodatie voor je boeken: van een cabaña in de jungle waar je in een hangmat slaapt tot een bedoeïenentent in de woestijn van Marokko. Of ervaar wat deze vriendengroep in India meemaakte: “De hotels zijn goed en afwisselend, we hebben zelfs een keer in het landhuis van een maharadja geslapen.”

Verblijf je in een stad dan is het leuk om zelf op zoek te gaan naar een gezellig restaurantje met een gevarieerd aanbod aan lokale specialiteiten. Maar tijdens je cursus moet de lunch op tijd klaar staan. En op safari is een meereizende kok geen overbodige luxe.

Bij een reis op maat kun je per dag aangeven welke maaltijden voor je groep verzorgd moeten worden. Daarmee kun je inspelen op de rest van je programma. Wil je intensief kennismaken met de lokale keuken? Overweeg dan eens een Thaise of Marokkaanse kookcursus ter plaatse.


Onderweg

Een reis op maat begint met een vlucht van een gerenommeerde luchtvaartmaatschappij waarbij betrouwbaarheid, veiligheid en service voorop staan. Kies je voor een reis met begeleiding, dan tref je je reisbegeleider op Schiphol of op het vliegveld in het land van bestemming.

Ter plaatse is een ruime keus aan vervoermiddelen voorhanden. Een luxe nachttrein of binnenlandse vlucht is ideaal voor de langere afstanden. Een eigen minibus of touringcar kun je laten stoppen bij dat prachtige uitzicht, of om bij een markt onderweg nog wat inkopen te doen. Zo heb je alle vrijheid om in te spelen op onverwachte momenten.

Vervoer op maat kan elke dag anders zijn. Voor het ruigere werk in de woestijn of de bergen zetten we 4x4’s in. Maak je een kampeersafari door Afrika, dan is een speciaal toegeruste safaritruck het ideale vervoermiddel. En moet je werkbezoeken afleggen op verschillende adressen in een stad, dan zetten we een busje of auto’s met chauffeur in.

Djoser zorgt natuurlijk graag voor de blijvende herinnering. Wil je met een felucca of met een traditionele dahabiya de Nijl af, twee dagen kameelrijden in Rajasthan, de rijstvelden van Vietnam per fiets verkennen, of in een houten kano tussen de nijlpaarden door? Djoser maakt het mogelijk.