Visum door de VisumCentrale/CIBT

Visum door de VisumCentrale/CIBT

Heb je voor je reis een visum of meerdere visa nodig en heb je geen tijd om bij de betreffende ambassade(s) langs te gaan, dan kun je het visum/de visa door de VisumCentrale/CIBT laten regelen. Dit kun je bij je boeking aangeven. De bemiddelingskosten bedragen (naast de visumkosten) € 30,- per visum, of € 60,- indien de betreffende ambassade in het buitenland is gevestigd.

Wanneer je kiest voor het visum via de VisumCentrale dan ontvang je, afhankelijk van de reis, 4 tot 8 weken voor vertrek per e-mail meer informatie over de visumaanvraag.

Je dient daarna zelf de benodigdheden (waaronder je paspoort) op te sturen naar de VisumCentrale. Zij controleren alle documenten en gaan dan voor jou naar de betreffende ambassade(s). We adviseren om de benodigdheden aangetekend op te sturen of langs te brengen bij de VisumCentrale. Doe er een voldoende gefrankeerde (voor aangetekende retourverzending) envelop bij, zodat het paspoort mét visum weer retour gezonden kan worden. Uiteraard kun je het paspoort ook persoonlijk weer ophalen.

Contactgegevens
Bezuidenhoutseweg 27-29
2594 AC Den Haag
Tel. 070-3150212
Leisure@visumcentrale.nl

NB Je bent er zelf voor verantwoordelijk dat je bij vertrek én tijdens de reis in het bezit bent van de benodigde documenten (zie hiervoor artikel 6 van de ANVR-reisvoorwaarden).

Voor meer informatie over de VisumCentrale kun je terecht op visum.nl.
Belgen vinden deze informatie op visum.be.

Terug naar boven