Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Madagascar

Madagascar heeft zich los van de rest van Afrika ontwikkeld en heeft daarom unieke flora en fauna. Dit zien we op de 29-daagse rondreis door Madagascar onder andere terug in de prachtige nationale parken van Périnet, Ranomafana en Isalo. Wandelend in het spectaculaire regenwoud kun je op zoek naar bijzondere tropische dieren en prachtige planten. De thermale baden van Antsirabe lenen zich voor een ontspannen uurtje. Bij Djoser kun je ook een 23-daagse groepsreis naar Madagascar & Mauritius boeken.

Lees meer >

Alle rondreizen Madagascar:

Beste reisperiode Madagascar
Madagascar is gelegen op het zuidelijk halfrond en kent daarom geen herfst, winter, lente en zomer. Madagascar heeft wel een droog en een nat seizoen (moesson). Gedurende het gehele jaar is het er tropisch warm en is het van november t/m april gemiddeld 26 graden. In de zomermaanden is het daar rond de 20 graden. Kortom, een aangenaam klimaat om een rondreis door Madagascar te maken.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens de Madagascar rondreis overnachten we in goede sfeervolle middenklasse hotels. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair. De accommodatie ligt meestal op loopafstand van de binnensteden. We maken gebruik van een eigen comfortabele bus. Er reist een ervaren en enthousiaste reisbegeleider met ons mee. Een absolute meerwaarde aan de Djoserreizen.

Waarom Djoser?
Met de groepsreis door Madagascar maken we een boottocht op de Pangalanes en brengen we een bezoek aan de grote en kleine Tsingy. Daarnaast hebben we 3 tijdbesparende binnenlandse vluchten zodat je optimaal van je vakantiedagen en rondreis kunt genieten. Wij zoeken de mooiste routes uit en regelen goede verzorging onderweg. Je bent vrij te bepalen welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.
 

Blog rondreis Madagascar

Madagascar – land van de kameleons

Madagascar heeft er liefst 90 kameleon soorten. Ze variëren van enkele...

Lees meer >

Reviews rondreis Madagascar: 8,0

Zeer arm land met vriendelijke mensen en soms opdringerige b...
Zeer arm land met vriendelijke mensen en soms opdringerige bedelaars. Overweldigende natuur met vele soorten lemuren en de prachtigste vogels, vlinders, orchideeën, etcetera. Verrassend: Soms vertrekken vluchten vroeger dan gepland. Jammer dat er veel natuur wordt afgebrand.

Naam: Willem C.
Cijfer: 8

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.