Myanmar

Rondreis Myanmar

Tijdens de rondreizen door Myanmar (Birma) bezoeken we de hoofdstad Yangon, de oude tempelstad Bago, Mandalay, de pagodes bij Bagan en het Inlemeer. Op de 21-daagse reis sluiten we de reis af met enkele dagen strand. Myanmar is wellicht een van de meest authentieke landen van Zuidoost-Azië. Je proeft er nog hoe men een eeuw geleden in Zuidoost-Azië leefde. Het mystieke Bagan is een van de hoogtepunten van het land en op het Inlemeer kun je de kunst van het beenroeien leren.

Lees meer

Hoogtepunten van Myanmar

Ontdek alle hoogtepunten van Myanmar

Djoser biedt georganiseerde reizen naar Myanmar aan voor 21 en 15 dagen. De 21-daagse reis start in Mandalay en eindigt in Yangon. Ook op de 15-daagse reis starten we in Mandalay en eindigen in Yangon.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreizen door Myanmar in comfortabele en sfeervolle accommodaties. De meeste hotels zijn voorzien van airconditioning. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Naast een Nederlandse reisbegeleider is er ook een lokale gids aanwezig om je het echte Myanmar te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreizen naar Myanmar laten je optimaal genieten en je leert het echte Myanmar kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een rondreis door Myanmar zie je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur. Uiteraard bepaal jezelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. 

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Prachtig land, vriendelijke mensen. Onze Birmese gids wist f...
Prachtig land, vriendelijke mensen. Onze Birmese gids wist fantastische dingen te verzinnen zoals een kerstdiner op een onbewoond eiland in de rivier bij maanlicht en olielampen.

Toon K. - 10,0
Terug naar boven
Chat met Djoser