Dubai

Rondreis Dubai

Het emiraat Dubai is het Hong Kong van de Arabische wereld: het centrum van handel en alles wat modern is, met als prominent voorbeeld Burj al Arab, het meest luxueuze hotel ter wereld en de befaamde palmeilanden. Maar vergis je niet, de grootste goudsouk van het Midden-Oosten en de geurende kruidensoek daarnaast zijn zo oosters als wat.

Lees meer

Hoogtepunten Dubai

Ontdek de hoogtepunten van Dubai

Boek bij Djoser een 17-daagse rondreis Verenigde Arabische Emiraten & Oman of een 12-daagse rondreis Oman & Dubai. Oman is een rijk land in het Midden Oosten. De Verenigde Arabische Emiraten en het Sultanaat van Oman zijn twee bijzondere, rijke landen in het Midden Oosten. Het woeste landschap van ruige bergen, groene oases en eindeloze gouden zandduinen staat in schril contrast met de glitter en glamour in de hypermoderne shopping malls en de chique extravagante hotels.

Goed verzorgde rondreizen
Gedurende de groepsreis door Dubai overnachten we in goede middenklasse hotels. De kamers zijn voorzien van eigen sanitair. Ook in de woestijn zullen we verblijven in een hotel. Hierbij is het diner inclusief. Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt. We maken gebruik van onze eigen bus, die voorzien is van airco. Wanneer we door de woestijn rijden zullen we overstappen op een terreinwagen. Tussendoor maakt de bus diverse stops op de mooiste plekjes om je de gelegenheid te geven om foto’s te maken.

Waarom Djoser?
Boek je bij Djoser dan is er gelijk een aantal excursies inbegrepen. Zo zullen we onder andere een jeepsafari maken in de Wahibi woestijn met een mooie zonsondergang.

Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je tijdens de groepsreis in Dubai de moeite waard vindt om te bezoeken. Toegangsgelden zijn niet bij de reissom inbegrepen, zodat je alle vrijheid hebt om je eigen plan te trekken. Er zal een ervaren reisbegeleider en een lokale gids met ons meereizen.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

Dank aan reisbegeleider Sjoerd, die met zijn kennis van de...
Dank aan reisbegeleider Sjoerd, die met zijn kennis van de geschiedenis in het algemeen en van de Arabische wereld en de islam in het bijzonder, van onze reis in Oman een totaalbelevenis maakte.

Nicole V. - 9,0
Terug naar boven