Overzicht India & Nepal rondreizen van Djoser

Rondreis India & Nepal

India en Nepal zijn twee fascinerende landen. We bieden diverse rondreizen aan naar deze bijzondere bestemming. Tijdens de reizen door Noord-India en Nepal gaan we o.a. naar Delhi, Jaipur, Varanasi, Chitwan NP, Pokhara en Kathmandu. Een bezoek aan de Taj Mahal in Agra en een boottocht op de Ganges in Varanasi behoort tot de hoogtepunten. Wil je een reis met een extra bijzonder tintje, kies dan voor een Festivalreis. Het Holi- en Pushkar Festival zijn aanraders.

Reviews India & Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • India een prikkeling van al je zintuigen welke op je afkomen! Laat je onderdompelen in de hectiek maar bovenal verder kijken en genieten wat India je biedt. Nepal een land van rust maar ook een land van mogelijkheden... Mede dankzij onze toffe reisleidster en topgroep een onvergetelijke reis....

  9,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

 • 20 totaal verschillende persoonlijkheden werden een warme groep, olv superreisleider Alette. India is hectisch, vuil en vies, maar ook o zo prachtig.. Nepal is stoffig, slechte wegen, maar majesteit in bergen, rhino en speciale steden. Lange, volle reisdagen. Het was het allemaal waard. Super reis!!

  9,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

 • Een fantastische reis waarin je enorm veel indrukken opdoet. Van de enorme hectiek van miljoenensteden Delhi en Varanasi, het Hindoe geloof met al zijn merkwaardigheden, het spotten van een tijger, een rhino de over het terrein van de lodge loopt tot een vlucht naar de Mount Everest! Geweldig!!

  9,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

 • Wat een reis is dit geweest, wat een indrukken. India onwijs druk en Nepal een land vol stof. Vaak lange reisdagen en niet alle hotels waren helemaal top. Maar nog goed te doen. Een leuke groep, wel met een hele hoge gemiddelde leeftijd. De reisleidster Alette heeft wel de reis heel goed begeleid.

  8,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • ANVR- en SGR garantie
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Ontdek alle hoogtepunten van India & Nepal

Met Djoser kun je onder andere een 15-daagse rondreis langs de gouden driehoek maken. Liever het zuiden van India bezoeken? Dat kan met de 22-daagse rondreis naar Zuid-India. Een aanrader voor natuurliefhebbers is onze Safarireis India. Grote kans dat je oog in oog komt te staan met een tijger. Uiteraard is een combinatie met Nepal ook mogelijk.
 

Beste reistijd India & Nepal
Voor een aangename temperatuur in India & Nepal kun je het beste in het voor- of najaar reizen. In december en januari kan het koud zijn, met name 's avonds. Zomers loopt de temperatuur met name in India op tot boven de 30 graden. In juli en augustus valt de regentijd (moesson). Het kan dan even kort en flink regenen. De natuur ziet er na zo’n bui weer prachtig groen uit.

Het zicht op de bergen in Nepal is het beste van september tot en met april. In september kan het onderweg nog wel eens regenen, ondanks dat de moessonperiode net voorbij is. De temperatuur kan overdag erg verschillen (15°-25°C). In het nationale park Chitwan is het gedurende de volledige reisperiode aangenaam warm tot tropisch.


Goed verzorgde rondreizen

De middenklasse hotels waar we overnachten zijn (waar mogelijk) centraal gelegen en vaak voorzien van een goed restaurant. Op de 'backwaters' slapen we een nacht op een rijstboot, die is omgebouwd tot een sfeervolle houseboat met 3 of 4 kamers. Een unieke ervaring! De Familyreis door India & Nepal is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.


Waarom reizen met Djoser

Djoser verzorgt complete en gevarieerde groepsreizen door India & Nepal. Er reist een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. We maken gebruik van een eigen bus en stippelen de mooiste routes voor je uit, waarin de meest bijzondere bezienswaardigheden als de Taj Mahal, Varanasi en koningsstad Bhaktapur uiteraard niet mag ontbreken. Uiteraard zorgen we voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Reisblog India & Nepal

Bekijk alle reisblogs over India & Nepal

/