Overzicht India & Nepal rondreizen van Djoser

Rondreis India & Nepal

India en Nepal zijn twee fascinerende landen. We bieden diverse rondreizen aan naar deze bijzondere bestemming. Tijdens de reizen door Noord-India en Nepal gaan we o.a. naar Delhi, Jaipur, Varanasi, Chitwan NP, Pokhara en Kathmandu. Een bezoek aan de Taj Mahal in Agra en een boottocht op de Ganges in Varanasi behoort tot de hoogtepunten. Wil je een reis met een extra bijzonder tintje, kies dan voor een Festivalreis. Het Holi- en Pushkar Festival zijn aanraders.

Reviews India & Nepal reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,8

 • Deze reis stond al lange tijd op mijn bucketlist en ik heb er van genoten. Heerlijk de chaos, de hectiek, de geuren en kleuren van India en de rust van Nepal. Mede dankzij onze reisleider Patrick is het een onvergetelijke reis geworden. Patrick heeft alles ontzettend goed geregeld. Topper!

  10,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

 • Een prachtige veelzijdige reis met onvergetelijke hoogtepunten. Het drukke maar kleurrijke India met arme hardwerkende inwoners. Een eyeopener! Het veel rustigere Nepal op weg naar ontwikkeling. Verrassende ontmoetingen met neushoorns, apen, koeien en geiten in de steden. Acceptatie, Verwondering.

  7,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

 • Afgelopen juli/ augustus heb ik de reis naar India en Nepal gemaakt, het is een prachtige maar ook zware reis. Elke dag ben je bezig met excursies als je alles wilt doen. Maar gelukkig biedt Djoser de vrijheid om ook excursies links te laten liggen waardoor je genoeg rust kan pakken. Kortom een 8!

  8,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

 • India een prikkeling van al je zintuigen welke op je afkomen! Laat je onderdompelen in de hectiek maar bovenal verder kijken en genieten wat India je biedt. Nepal een land van rust maar ook een land van mogelijkheden... Mede dankzij onze toffe reisleidster en topgroep een onvergetelijke reis....

  9,0

  Rondreis India & Nepal, 22 dagen

Boek en reis met zekerheid

 • ANVR- en SGR garantie
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring

Ontdek alle hoogtepunten van India & Nepal

Met Djoser kun je onder andere een 15-daagse rondreis langs de gouden driehoek maken. Liever het zuiden van India bezoeken? Dat kan met de 22-daagse rondreis naar Zuid-India. Een aanrader voor natuurliefhebbers is onze Safarireis India. Grote kans dat je oog in oog komt te staan met een tijger. Uiteraard is een combinatie met Nepal ook mogelijk.
 

Beste reistijd India & Nepal
Voor een aangename temperatuur in India & Nepal kun je het beste in het voor- of najaar reizen. In december en januari kan het koud zijn, met name 's avonds. Zomers loopt de temperatuur met name in India op tot boven de 30 graden. In juli en augustus valt de regentijd (moesson). Het kan dan even kort en flink regenen. De natuur ziet er na zo’n bui weer prachtig groen uit.

Het zicht op de bergen in Nepal is het beste van september tot en met april. In september kan het onderweg nog wel eens regenen, ondanks dat de moessonperiode net voorbij is. De temperatuur kan overdag erg verschillen (15°-25°C). In het nationale park Chitwan is het gedurende de volledige reisperiode aangenaam warm tot tropisch.


Goed verzorgde rondreizen

De middenklasse hotels waar we overnachten zijn (waar mogelijk) centraal gelegen en vaak voorzien van een goed restaurant. Op de 'backwaters' slapen we een nacht op een rijstboot, die is omgebouwd tot een sfeervolle houseboat met 3 of 4 kamers. Een unieke ervaring! De Familyreis door India & Nepal is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.


Waarom reizen met Djoser

Djoser verzorgt complete en gevarieerde groepsreizen door India & Nepal. Er reist een ervaren Nederlandse reisbegeleider mee. We maken gebruik van een eigen bus en stippelen de mooiste routes voor je uit, waarin de meest bijzondere bezienswaardigheden als de Taj Mahal, Varanasi en koningsstad Bhaktapur uiteraard niet mag ontbreken. Uiteraard zorgen we voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Reisblog India & Nepal

Bekijk alle reisblogs over India & Nepal

/