Israël

Rondreis Israël

Geen land ter wereld speelt al zo lang een rol in de wereldgeschiedenis als Israël. Hier bevinden zich heilige plaatsen van Joden, Christenen en Moslims en vind je ruïnes uit Oudtestamentische, Romeinse en Ottomaanse tijden. 'Israël is een uitgelezen land voor een archeologisch avontuur, verrassende natuur en natuurlijk de altijd sfeervolle Middellandse Zee.

Lees meer

Hoogtepunten Israël

Ontdek de hoogtepunten van Israël

Kies bij Djoser uit een 12-daagse rondreis door Israël of een 15-daagse rondreis Israël & Jordanië. Het kosmopolitische Tel Aviv, het heilige Jeruzalem, de stilte van de woestijn, het zoute water van de Dode Zee, overblijfselen uit de oudheid, heerlijke palmenstranden, joden, Palestijnen, christenen en moslims: Israël is een land van grote verscheidenheid.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreis in Israël in verschillende middenklasse hotels.
De kamers zijn voorzien van eigen sanitair en airconditioning. Het ontbijt is bij de overnachting inbegrepen. Ook zullen we tijdens de 12-daagse reis twee keer een unieke overnachting beleven, namelijk in een klooster en een kibboets. Tijdens de combinatiereis slaap je één nacht in een bedoeïenenkamp in de woestijn van Wadi Rum. Gedurende de rondreis door Israël maken we gebruik van onze eigen bus met airconditioning. Een groepsreis door Israël is ook geschikt voor gezinnen met kinderen.

Waarom Djoser
Met Djoser maak je een fascinerende groepsreis door Israël. We komen langs alle hoogtepunten met een goede mix van politiek, religie en historie. Onderweg worden er veel interessante stops gemaakt zoals in Nazareth, Massada, Caeserea, Dode Zee en Jericho. Er zal een ervaren reisbegeleider met ons meereizen. Tijdens de (optionele) excursies is er een lokale gids aanwezig die veel kan vertellen over het land, de gewoonten, invloeden en achtergronden. Je bepaalt zelf welke excursies en bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,9

De afwisseling tussen Israël en Jordanië maakt het extra leu...
De afwisseling tussen Israël en Jordanië maakt het extra leuk. Totaal andere sfeer en vibe. Petra is geweldig en het hoogtepunt van de reis voor mij, samen met Jeruzalem. Het tempo ligt hoog, maar dan zie je ook veel.

Daphne M. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser