Overzicht verzekeringen & online afsluiten

Overzicht verzekeringen & online afsluiten

Bij een onbezorgde vakantie hoort een goede reisverzekering. Een ongeluk zit immers, ook op vakantie, in een klein hoekje. De kosten kunnen dan flink oplopen. Daarom is een Reisbijstandsverzekering (medische kosten in het buitenland en repatriëring) verplicht als u deelneemt aan een Djoserreis. 

Ook is het heel verstandig een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht er iets gebeuren waardoor u onverwacht niet op reis kunt, dan bent u voor de annuleringskosten in veel gevallen verzekerd.

Djoser werkt in België samen met VAB. Voor de Belgische reiziger bieden wij een aantal tijdelijke- en jaarformules aan:


Tijdelijke formules

  • Annulatieverzekering* : Verzekering tegen annulatie en reisonderbreking
  • Reisbijstand: Medische kosten in het buitenland, nabehandelingskosten, repatriëring bij ziekte of ongeval, tussenkomst bij extra verblijfskosten of dringende vroegtijdige terugkeer
  • Formule Annulatie + Reis + Bagage*: Personenbijstand + Bagageverzekering + Annulatie en reisonderbreking.


Jaarformules

  • Annulatieverzekering*: Verzekering tegen annulatie en reisonderbreking
  • Reisbijstand:  Medische kosten in het buitenland, nabehandelingskosten, repatriëring bij ziekte of ongeval, tussenkomst bij extra verblijfskosten of dringende vroegtijdige terugkeer.
  • Formule Annulatie + Reis*: Personenbijstand + verzekering tegen annulatie, wijziging of onderbreking van reizen.*Een annulatieverzekering (tijdelijk of jaarlijks) dient u voor aanvang van de reis af te sluiten en dit ten laatste 30 dagen voor vertrek. Boekt u een last minute? Geen probleem, dan kan u op dezelfde datum als de boeking nog een jaar- of tijdelijk contract afsluiten.

*Op basis van de wet op de verzekeringen van 4 april 2014 zal VAB nv geen terugbetalingen doen van de premie.