Overzicht Europa rondreizen van Djoser

Reisbegeleiders Europa

Maak kennis met enkele van onze enthousiaste reisbegeleiders en ontdek aan welk Europees land zij hun hart hebben verpand...


Wim
WimEuropa heeft meer te bieden dan menigeen denkt. De verscheidenheid aan landschappen en culturen is enorm groot. In Zuid-Europa gaan mooie natuur vaak samen met fijn weer en een overheerlijke keuken. Denk bijvoorbeeld aan Italië. Mijn favoriete bestemming is al heel lang Rusland. Een voor velen een onbekend land dat de bezoeker veel te vertellen heeft. Op de reizen door Rusland vind ik het leuk te vertellen over de cultuur en de geschiedenis die in veel opzichten zo anders is dan bij ons. Omdat Rusland vaak zo anders is dan we gewend zijn is een avontuurlijke instelling, nieuwsgierigheid en flexibiliteit belangrijk om ten volle van een reis door dit onmetelijke land te kunnen genieten. Ga met me mee en ik zal je vertellen over dit land, ik zal proberen de deuren te openen opdat Rusland nooit meer uit je gedachten weggaat, opdat je geprikkeld wordt eens een boek ter hand te nemen van een van de grote Russische schrijvers! Tot ziens in Rusland!


Jeroen
JeroenHeel Europa heeft veel moois te bieden, maar de gemoedelijke en sfeervolle landen van de Baltische Staten zijn mijn favoriet. Ik mag deze 3 landen met ieder zijn eigenwijze hoofdsteden graag aandoen. Ik ben er meerdere keren geweest en daardoor vind ik het fijn dat ik veel weet en zo de gasten van goede informatie kan voorzien. De bewoners zijn vriendelijk en vrolijk, het klimaat prima en elke stad heeft genoeg te bieden met zijn eigen geschiedenis. De uitgebreide rondreis is heerlijk relaxed, omdat steden afgewisseld worden met mooie natuur en frisheid, waar je kan fietsen en wandelen. Er is in deze landen voldoende ruimte voor eigen interesses en wat ik prettig vind, is dat je al lopend de steden ontdekt. Ik hoop snel weer een reis te kunnen begeleiden die kant op.


Vera
VeraBinnen Europa is een reis naar Albanië een echte aanrader. In dit kleine landje wappert niet alleen de mooiste vlag, maar komt elke cultuur/natuur liefhebber aan zijn trekken. Hier vind je een blauwe zee met witte stranden, zij aan zij met groene heuvels en hoge bergtoppen. Als reisbegeleider is het ontzettend leuk als mensen enthousiast zijn over al het moois dat zij op reis beleven. Wij maken een reis door de Oudheid, nemen een kijkje in Vroeg-Christelijke kerken en bunkers uit de communistische periode. Onder het genot van een glaasje Raki en verse forel maak je kennis met de gastvrije bevolking. Ik wijs op bijzondere plekken en vertel onderweg leuke weetjes. Een uitstapje naar het naastgelegen Macedonië maakt een bezoek compleet. Zo verrassend veelzijdig, authentiek en zonder massatoerisme: absoluut mijn favoriete bestemmingen in Europa!


John
de Jong, JohnWeids en woest. Stromend en vallend water, soms met donderend geweld. Sneeuw en ijs, imposante gletsjers die het zuidoosten domineren. En Landmannalaugar met zijn prachtige kleurschakeringen, waar de werkelijkheid het schilderij overtreft. Zwarte lavavelden, stoom en pruttelende modder. IJsland, met zijn ongetemde natuur, als ik er aan denk wil ik er al weer heen!


Hans
Karel, HansMijn favoriete bestemming verrast vaak velen: Rusland!
Ooit wil ik het mysterie van Rusland doorgronden, want ook na vele bezoeken blijft Rusland een raadsel. In het grootste land ter wereld is het moeilijk maat te houden.

Dat weerspiegelt zich in de fascinerende en vaak tragische geschiedenis van het land, de overweldigende monumenten, en in de mensen. Soms ontmoet je de botte Russen die we kennen van de all inclusive resorts in Turkije. Maar minstens zo vaak blijken Russen ongelooflijk warme en gastvrije mensen.


> Rondreizen Europa

Daarom Djoser

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding


Bij Djoser zit je goed!

Lees meer

Terug naar boven