Overzicht Oeganda rondreizen van Djoser

Rondreis Oeganda

Oeganda’s prachtige nationale parken worden nog niet druk bezocht. Je komt er olifanten, leeuwen, buffels, grote kuddes nijlpaarden, krokodillen en een ongekende verscheidenheid aan bijzondere vogels tegen. Tijdens deze reis maak je kennis met de hartelijke Oegandese bevolking, de beste natuurgebieden en speur je naar chimpansees of naar zeldzame berggorilla’s in het grensgebied.

Lees meer

Ontdek alle hoogtepunten van Oeganda

Beste reistijd Oeganda?
Oeganda heeft het hele jaar door een aangenaam klimaat. De temperatuur ligt gemiddeld rond 25°. In hoger gelegen gebieden is het wel frisser. Met name ’s nachts kan het hier flink afkoelen. Van april t/m mei en van oktober t/m november is het regentijd. Meestal regent het s' nachts of valt er overdag gedurende korte tijd een fikse bui en is het daarna weer droog. In deze tijd is de natuur op zijn mooist, maar de wegen en nationale parken zijn moeilijker toegankelijk.

Goed verzorgde rondreizen

Bij aankomst en op de dag van vertrek overnacht je nabij Kampala in een hotel. Alle andere overnachtingen zijn in ruime degelijke tweepersoons tentjes, die voorzien zijn van muskietengaas. Je zet zelf je tent op. Als dit je eerste ervaring is met kamperen, geen enkele probleem. De tenten zijn eenvoudig en snel op te zetten. Onze crew zal de eerste dag dit demonstreren. Door te kamperen sta je dicht bij de natuur en leer je de Afrikaanse 'bush' het beste kennen. In slaap vallen met het gebrul van een leeuw op de achtergrond is een unieke ervaring!

We overnachten op officiële kampeerterreinen. De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig, maar er zijn altijd toiletten en mogelijkheden om je te douchen. De meeste kampeerterreinen hebben een receptie voor het opladen van accu’s en een levendige bar voor een drankje in de avond.

Waarom Djoser?
De rondreis door Oeganda is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Oeganda te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis door Oeganda laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Reviews Oeganda reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Oeganda heeft mij zeker verrast! De natuur, de wildparken, de chimpansees zijn fantastisch maar natuurlijk als hoogtepunt de gorilla trekking! Tanzania is ook prachtig en kamperen was goed geregeld! Zanzibar is even heerlijk om bij te komen na alle indrukken!!

  9,0 (Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen hotel/kampeerreis)

  9,0
 • Geweldige reis met een heel goede crew op de safaritruck. We hebben veel gezien en goede informatie gehad van de gids. Crew was heel sociaal en hulpvaardig. Jammer dat sprake van een groep in de groep en een individu. Daar kan Djoser niets aan doen, maar bepaalde wel voor een deel de sfeer.

  8,0 (Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen hotel/kampeerreis)

  8,0
 • Gorilla-trekking in Oeganda: super. Op 2-3 m afstand een zilverrug mogen bekijken; hij bleef zeker 20 minuten rustig zitten eten: geweldig!

  9,0 (Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen hotel/kampeerreis)

  9,0
 • Wij hebben genoten van al het Wildlife wat wij tijdens deze reis gezien hebben. Het kamperen maakte de ervaring compleet!

  8,5 (Rondreis Oeganda, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen hotel/kampeerreis)

  8,5
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Oeganda heeft mij zeker verrast! De natuur, de wildparken, d...
Oeganda heeft mij zeker verrast! De natuur, de wildparken, de chimpansees zijn fantastisch maar natuurlijk als hoogtepunt de gorilla trekking! Tanzania is ook prachtig en kamperen was goed geregeld! Zanzibar is even heerlijk om bij te komen na alle indrukken!!

Sabine O. - 9,0
Terug naar boven