Afrika

Reisbegeleiders Afrika

Benieuwd welke reisbegeleiders met ons naar Afrika gaan? Lees hieronder hun verhalen en ontdek waarom het hun favoriete continent is...


Pluijm, WilWil Pluijm 

Rode zonsopkomsten. Wakker worden met een zebra en giraffe naast je tent. Kampvuren met mooie verhalen. Leeuwen naast en onder je jeep. Masaï ontmoeten. Een koude Kilimanjaro op de achtergrond en voor de liefhebber ook in de hand. Snorkelen met ontelbaar veel verschillende soorten vissen. Wit strand, helder blauw water, palmbomen. Wie wil er nou niet naar Tanzania en Zanzibar?
 Brood, ConnieConnie Brood
Als je echt avontuurlijk en flexibel bent, is Madagaskar fantastisch. Je kunt er alles: wandelen, varen, klimmen, duiken en ook nog eens lekker eten. De eerste bewoners kwamen uit het oosten en daardoor is dit heerlijke eiland, met zeer verschillende landschappen en klimatologische gebieden, een echte combinatie van Azië en Afrika. Op onze reizen door regenwoud, halfwoestijn en grillige bergruggen zien we niet alleen lemuren, kameleons en andere unieke dieren maar maken ook echt kennis met de bevolking. 

Hier zijn zelfs al een aantal leuke samenwerkingsprojecten uit voortgekomen en ik hoop dat er nog veel bij komen!

Monique Teulings
Teulings, MoniqueJe ligt lekker warm in je tentje en opeens hoor je gebrul buiten. Hoor ik dit echt? Is dat een leeuw? De variatie en verrassingen vind ik geweldig aan Afrika. Ik kan urenlang rondrijden om alle wilde dieren te spotten. Wat ik zo mooi vind aan Namibië zijn de uitgestrekte landschappen; je kunt zo ver om je heen kijken. Daar rijd je dan en uit het niets zie je rode duinen tevoorschijn komen. Een plek die ik geweldig bijzonder vind, is Sossusvlei.

Het is een plek waar je dode bomen ziet met een witte klei ondergrond, knalrode duinen en een strak blauwe lucht. Adembenemend mooi!


 
Weertman, AlettteAlette Weertman
Afrikareizen zijn mijn favoriet. Afrika is een schitterend continent met een vriendelijke bevolking, prachtige natuur en veel wilde dieren. Op de "gamedrives" nemen we uitgebreid de tijd om wild te zoeken. Een aantal wildparken in Afrika zijn ook een waar vogelparadijs. Landen in Afrika zijn heel verschillend. Ook het bezoeken van lokale stammen en natuurverschijnselen maken de Afrikareizen een onvergetelijke ervaring.
 

 

 

Paul Wiggers
Wiggers, PaulHet is nog donker wanneer we de campsite verlaten. Aangekomen op de plek van bestemming zien we "slechts" donkere silhouetten in een ogenschijnlijk kaal landschap. We stappen uit en klimmen een heuvel op. Het mulle zand schuift onder onze voeten. Op de top aangekomen begint het licht te worden, komt de omgeving in prachtige kleuren tevoorschijn en zitten we ademloos te kijken. Sossusvlei in Namibië, een absolute aanrader!

 
 


Laurens HartogLaurens Hartog
Ik hou van landen waar je nog echt het gevoel hebt dat je op reis bent. Madagaskar is zo'n land. Het is 14 keer groter dan Nederland en je hebt tijdens de reis het gevoel dat je midden in 'Kuifje in Afrika' zit. Van de oude Renaults die rondrijden met stokbroodjes uit de achterklep, tot aan de lemuren die je vaak van dichtbij kan aanschouwen. Wel moet je reisbelust zijn om naar dit land te gaan. Het is nameljik een avontuurlijke reis is waarbij plannen nog wel eens veranderen. 
 

Sander van Gent
Afrika is natuurlijk fantastisch vanwege zijn natuur en zeker zijn wildlife. Het is heerlijk om mijn voorliefde voor dit levendige, pure continent te mogen delen met de reizigers. Er is geen andere plek op aarde waar men zó dicht bij de essentie van het leven komt. 

> Rondreizen Afrika

Daarom Djoser

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding


Bij Djoser zit je goed!

Lees meer

Terug naar boven
Chat met Djoser