Afrika

Reisbegeleiders Afrika

Maak kennis met enkele van onze enthousiaste reisbegeleiders en ontdek aan welk Afrikaans land zij hun hart hebben verpand...


Geert JanGeert Jan
Voor een echt avontuur zit je in Afrika altijd goed! De afwisseling tijdens de reizen door het zuidelijke gedeelte van Afrika is ongekend. In het oostelijke gedeelte ontelbare stammen met allemaal hun eigen tradities wat zo bijzonder en puur is om te zien en te ervaren. In het noorden kom je dan weer in de Arabische sferen met de kleurrijke en altijd drukke bazaars waar je ogen tekort komt. Het continent heeft zoveel te bieden en qua natuur en wildlife is het waanzinnig om doorheen te reizen. En naast dit alles is de bevolking zo vriendelijk en trots dat ze altijd wel zin hebben om te praten over de avonturen die je hebt meegemaakt op hun continent. De groep met enthousiasme op sleeptouw nemen om samen de avonturen aan te gaan voor waanzinnige ervaringen kan ik mijn werk noemen. Reden genoeg om reisbegeleider te zijn, want reizen is mijn passie en deelnemers meenemen op reis is iets waar ik energie van krijg! Dus hopelijk tot gauw, ergens in Afrika!


Pluijm, WilWil

Rode zonsopkomsten. Wakker worden met een zebra en giraffe naast je tent. Kampvuren met mooie verhalen. Leeuwen naast en onder je jeep. Masaï ontmoeten. Een koude Kilimanjaro op de achtergrond en voor de liefhebber ook in de hand. Snorkelen met ontelbaar veel verschillende soorten vissen. Wit strand, helder blauw water, palmbomen. Wie wil er nou niet naar Tanzania en Zanzibar?


 

 
Weertman, AlettteAlette
Afrikareizen zijn mijn favoriet. Afrika is een schitterend continent met een vriendelijke bevolking, prachtige natuur en veel wilde dieren. Op de "gamedrives" nemen we uitgebreid de tijd om wild te zoeken. Een aantal wildparken in Afrika zijn ook een waar vogelparadijs. Landen in Afrika zijn heel verschillend. Ook het bezoeken van lokale stammen en natuurverschijnselen maken de Afrikareizen een onvergetelijke ervaring.
 

 Paul
Wiggers, PaulHet is nog donker wanneer we de campsite verlaten. Aangekomen op de plek van bestemming zien we "slechts" donkere silhouetten in een ogenschijnlijk kaal landschap. We stappen uit en klimmen een heuvel op. Het mulle zand schuift onder onze voeten. Op de top aangekomen begint het licht te worden, komt de omgeving in prachtige kleuren tevoorschijn en zitten we ademloos te kijken. Sossusvlei in Namibië, een absolute aanrader!


> Rondreizen Afrika

Daarom Djoser

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding


Bij Djoser zit je goed!

Lees meer

Terug naar boven