Midden- en Zuid-Amerika

Reisbegeleiders Midden- en Zuid-Amerika

Natasja
Beumer, NatasjaPeru is een land van uitersten. De droge woestijn in Nasca staat in schril contrast met het nevelwoud waar Machu Picchu, de heilige Apu, zijn hoofd hoog boven de wolken probeert uit te steken en de mensen in de hoogvlaktes beschermt. Het is een uniek land; onstuimige kusten, lieflijke valleien, prachtige folklore en klederdrachten die per streek verschillen sieren het land. Ook de Peruaanse keuken kent vele hoogstandjes.

De inmiddels beroemde ceviche doet niet onder voor die andere specialiteit cuy. Het bekendste drankje van Peru is de inka kola, de non-alcoholische tegenhanger van dat andere beroemde drankje en mijn favoriet; pisco sour! Het is ook het land waar de Incacultuur schijnbaar moeiteloos is samengesmolten met de Spaanse cultuur. En er is sprake van ontwikkeling; steeds meer kinderen krijgen beter en langer onderwijs. Reizen in Peru kent vele hoogtepunten; van de prachtige kusten van Paracas National Park en de Oasis van Huacachina en de Nascalijnen tot het hoogst bevaarbare meer ter wereld en Machu Picchu!

Marko
Leeman, MarkoMijn favoriete Djoser bestemming is Brazilië, het land van de lach. De mooiste watervallen ter wereld, de uitgestrekte Pantanal en Rio de Janeiro veroverden mijn hart. De relaxte sfeer voel je op elke plek en de afwisseling tijdens deze reis is spectaculair. Professionele gidsen laten je de prachtige natuur zien en zelf ontdek je de mooiste stranden.

 


Palmen, MarcMarc
Ofschoon ik me perfect thuis voel in heel Latijns-Amerika, en ook vaker op pad ben met groepen in Peru, Costa Rica en op Cuba, ben ik helemaal gek van Ecuador, waar ik al bijna een half mensenleven woon. Het is geweldig om mensen te mogen tonen waarom Ecuador het meest biodiverse land ter wereld is.

Om ze mee te nemen op een reis die leest als een fantastisch boek dat je pas weer neerlegt als je het helemaal uit hebt. De combinatie van natuur en cultuur is prachtig op deze reis en daarnaast kun je ook nog afwisselende activiteiten doen. En zelfs zonder de wereldberoemde en fantastische Galapagoseilanden, die bij Ecuador horen, is het land zeer de moeite waard. Het is weer heel anders dan bijvoorbeeld buurland Peru. Ik sta in ieder geval weer te popelen om je te ontvangen op het vliegveld van Quito om je de Ecuadoraanse wereld te laten ervaren!


Vicky

Peeters, VickyVoor de natuurliefhebber is Costa Rica een must see! Het is een relatief klein land, maar het heeft een enorme diversiteit aan natuur. Daardoor hoef je geen grote afstanden af te leggen, maar ben je toch iedere keer weer in een andere omgeving. Iedere plek geeft weer een ander gevoel: warmer, kouder, natter, droger, groener. Daarnaast zijn Costa Ricanen oprecht vriendelijke mensen, die je overal mee willen helpen.Proos, WillemWillem
De afgelopen jaren was ik vooral ergens op de fiets te vinden of wandelend tussen pakweg de Noordkaap en de Canarische eilanden. Voor Djoser ben ik al sinds 1996 met regelmaat “on the road” als reisbegeleider en reisfotograaf. Een paar recente hoogtepunten waren een wandelreis op IJsland, het fotograferen van vogels in Costa Rica, de overweldigende natuur van Chili, Bolivia en Paaseiland, Mardi Gras in New Orleans, fietsen in Noorwegen en island-hopping op Hawaii.
Naast reizen en fotografie ben ik vooral bezig met muziek, zowel als gitarist en als geluidstechnicus.  

Weber, EllenEllen
Salsa dansen op livemuziek, snorkelen in de Caribische zee, kreeft eten en lachen met levenslustige latino's; onder de Cubaanse zon kun je je helemaal opladen. Graag vertel ik je meer over het dagelijkse leven dat achter deze frivole façade schuilgaat.

 > Rondreizen Midden- en Zuid-Amerika

Daarom Djoser

  • Veel individuele vrijheid
  • Gemak van een groepsreis
  • Kleine groepen
  • Oog voor cultuur & natuur
  • Scherpe prijzen
  • Nederlandstalige reisbegeleiding


Bij Djoser zit je goed!

Lees meer

Terug naar boven