Gratis online cursus Oude Egypte van National Geographic

Gratis online cursus Oude Egypte van National Geographic

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de rijke geschiedenis van het oude Egypte? Dan hebben wij voor alle reizigers die een rondreis naar Egypte hebben geboekt een mooi extraatje, namelijk een gratis Egypte E-course van National Geographic t.w.v. € 39,99.

De E-course bestaat uit vijf webinars die je geheel op eigen tempo kunt bekijken. Met deze E-course krijg je de kans om vooraf jouw kennis over het oude Egypte te vergoten en alvast meer te weten te komen over de geschiedenis van dit land. De E-course biedt reizigers de nodige voorpret en maakt hun Djoser reis naar Egypte een stuk waardevoller.

In deze E-course delen vijf top Egyptologen vanuit het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden hun kennis over het Oude Egypte. Ze gaan in op actuele thema’s uit hun vakgebied, bijvoorbeeld de godsdienst in het oude Egypte en recente archeologische ontdekkingen in het land van de farao’s. Oftewel, de nieuwste ontwikkelingen in de Egyptologie.

Na het boeken van een Egypte rondreis ontvangen reizigers een bericht met een vouchercode die zij per mail kunnen verzilveren. De reizigers krijgen dan een unieke code die eenmalig te gebruiken is. De E-course is direct beschikbaar en reizigers hebben een jaar de tijd om de vijfdelige serie in hun eigen tempo te bekijken. Deze actie loopt tot 01-04-2024.

Voorwaarden actie.