Overzicht Egypte rondreizen van Djoser

Ontvang een gratis Egypte E-course t.w.v. €39,95 van National Geographic!


Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de rijke geschiedenis van het oude Egypte? Dan hebben wij voor alle reizigers die een rondreis naar Egypte hebben geboekt een mooi extraatje, namelijk een gratis Egypte E-course van National Geographic t.w.v. € 39,99.

De E-course bestaat uit vijf webinars die je geheel op eigen tempo kunt bekijken. Met deze E-course krijg je de kans om vooraf jouw kennis over het oude Egypte te vergoten en alvast meer te weten te komen over de geschiedenis van dit land. De E-course biedt reizigers de nodige voorpret en maakt hun Djoser reis naar Egypte een stuk waardevoller.

In deze E-course delen vijf top Egyptologen vanuit het Rijksmuseum voor Oudheden in Leiden hun kennis over het Oude Egypte. Ze gaan in op actuele thema’s uit hun vakgebied, bijvoorbeeld de godsdienst in het oude Egypte en recente archeologische ontdekkingen in het land van de farao’s. Oftewel, de nieuwste ontwikkelingen in de Egyptologie.

Na het boeken van een Egypte rondreis ontvangen reizigers een bericht met een vouchercode die zij per mail kunnen verzilveren. Je ontvangt dan een unieke code die eenmalig te gebruiken is. De E-course is direct beschikbaar en reizigers hebben een jaar de tijd om de vijfdelige serie in hun eigen tempo te bekijken. Deze actie loopt tot 01-04-2024.

Waarom Djoser
Ruim 35 jaar geleden begon Djoser met het organiseren van reizen. Eerst naar Egypte, dat trouwens nog steeds één van onze favoriete landen én onze specialiteit is. Niet voor niets zijn we dan ook vernoemd naar een farao, die trouwens als eerste een piramide liet bouwen.

Voorwaarden:
- Deze actie is alleen geldig op een rondreis naar Egypte.
- Enkel definitieve boekingen ontvangen de vouchercode.
- Hiervoor geldt maar één vouchercode per boeking, deze is gekoppeld aan de hoofdboeker.
- De unieke code is eenmalig te gebruiken en heeft een waarde van €39,99 te gebruiken voor de Egypte e-course
- De unieke code is één jaar geldig na uitgifte en is na verzilvering altijd toegankelijk via het platform van National Geographic.
- De actie loopt t/m 01-04-2024 en geldt ook voor Egypte reizen met een vertrekdatum in 2025.
- Deze actie is niet geldig voor boekingen die vóór 01-01-2024 zijn gemaakt.