Vacature Luchtvaart & IATA medewerker

Vacature Luchtvaart & IATA medewerker

Reizen met oog voor de wereld en alle vrijheid om een land te ontdekken, dat is waar Djoser voor staat. Is dit ook jouw manier van reizen? Wij hebben een leuke en interessante vacature op onze afdeling Luchtvaart.

We werken met gezellig team in een prachtig historisch pand in hartje Leiden.

Voor de afdeling Luchtvaart zijn wij op zoek naar een ervaren:

Luchtvaart & IATA medewerker (32-39 uur)

Als medewerker Luchtvaart hou je je onder andere bezig met yield management, voorraadbeheer van allotments, inkoop van vluchten, prijsonderhandelingen, ticketing en je hebt regelmatig contact met luchtvaartmaatschappijen.
Vanzelfsprekend hou je van reizen want je bent ook verantwoordelijk voor een aantal bestemmingen, waarvoor je o.a. contacten met lokale agenten en reisbegeleiders onderhoudt.

Voor deze functie vragen we minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding en heb je bij voorkeur ervaring met een CRS. Je wordt intern opgeleid om alle alle facetten van luchtvaart en de daarbij behorende werkzaamheden onder de knie te krijgen. Zo kan je uitgroeien tot een ervaren, allround IATA medewerker.

Salariëring wordt bepaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. Djoser heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao van de reisbranche is van toepassing.

Ben je enthousiast over bovenstaande vacature en lijkt het je leuk om bij Djoser te komen werken? Stuur je sollicitatiebrief met CV en foto naar sollicitatie@djoser.nl.