Vacature Luchtvaart & IATA medewerker

Vacature Luchtvaart & IATA medewerker

Ter versterking van de afdeling Luchtvaart zoeken wij een:

Luchtvaart & IATA medewerker (24 - 39 uur)
De afdeling Luchtvaart houdt zich onder andere bezig met yield management, voorraadbeheer van allotments, inkoop van vluchten, prijsonderhandelingen, ticketing en heeft regelmatig contact met luchtvaartmaatschappijen.

Vanzelfsprekend ben je een reisfanaat, want je bent ook verantwoordelijk voor een aantal bestemmingen, waarvoor je o.a. contacten met lokale agenten en reisbegeleiders onderhoudt.

Voor deze functie is ervaring met een CRS zeker een pre, bij voorkeur Amadeus. Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding en je bent accuraat.

Salariëring wordt bepaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. Djoser heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao van de reisbranche is van toepassing.

Wat bieden wij?
Een informele werkomgeving waarin je werkt in een team, in een prachtig historisch pand in hartje Leiden. Salariëring wordt bepaald op basis van ervaring, opleiding en leeftijd. Djoser heeft goede secundaire arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke reismogelijkheden, de cao van de reisbranche is van toepassing.

Ben jij deze vliegensvlugge, reislustige Luchtvaart-medewerker?

Mail je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@djoser.nl t.a.v. mevr. N. Vlieger.

Terug naar boven