Tekstschrijver / marketingmedewerker

Tekstschrijver / marketingmedewerker

Reizen met oog voor de wereld en alle vrijheid om een land te ontdekken, dat is waar Djoser voor staat.

Heb je uitgebreide reiservaring in landen waar Djoser reizen organiseert en bij voorkeur gerichte werkervaring in de reisbranche, dan is werken bij Djoser zeker iets voor jou. We werken met een klein team in een prachtig historisch pand in hartje Leiden.

Voor onze marketing afdeling zijn wij op zoek naar een:

Tekstschrijver / marketingmedewerker (32-39 uur)

Als marketingmedewerker/ tekstschrijver heb je een veelzijdige commerciële functie binnen het Djoser marketingteam. Het schrijven van teksten voor brochures, mailers, magazines, website, advertorials en nieuwsbrieven, zijn slechts een greep uit je veelzijdige takenpakket. Tekst schrijven gaat je gemakkelijk af en je hebt een hands-on mentaliteit.

Naast je marketingtaken ben je verantwoordelijk voor een aantal bestemmingen en of routes uit het Djoser Reisaanbod, waarvoor je bijvoorbeeld contacten met lokale agenten en reisbegeleiders onderhoudt en informatie op de website up to date houdt. Als reisfanaat vind je het uiteraard leuk om onze klanten te informeren over onze reizen. Je werkt vanuit ons kantoor in Leiden.

Wat breng je mee?
• HBO werk- en denkniveau
• relevante werkervaring
• uitgebreide reiservaring (buiten Europa)

Voor de functie geldt:

Ervaring in de toeristische branche is een pré. Salariëring is overeenkomstig opleiding, ervaring en leeftijd. De cao van de reisbranche is van toepassing. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij die georganiseerde collega met gevoel voor tekst, beeld en opmaak en houd je van reizen, dan is deze afwisselende baan bij Djoser vast iets voor jou.

Heb je interesse en voldoe je aan het bovenstaande profiel? Mail je sollicitatiebrief met cv en foto naar sollicitatie@djoser.nl t.a.v. H. De Rooij.