Djoserfans aan het woord

Djoserfans aan het woord

Wie zijn onze reizigers en waarom gaan ze keer op keer met Djoser mee?

We zijn heel blij met onze reizigers die er telkens weer voor kiezen om samen met Djoser de wereld te ontdekken. Daarom laten we in dit nummer van het Djoser Magazine een aantal trouwe Djoserfans aan het woord. Welke landen staan er nog op hun verlanglijstje? Wat is hun mooiste reiservaring? En wat vinden zij typisch Djoser? Eén ding hebben ze allemaal gemeen: een passie voor reizen.


JAAP ERKELENS & DIANA HOYOS PEREZ
Dertien reizen met Djoser waaronder Bhutan

Jaap en Diana maakten sinds 2012 dertien reizen met Djoser. Het Noorderlicht in Scandinavië is iets dat volgens hen iedereen gezien moet hebben, vooral in het winterse landschap van begin februari. Ze hebben nog meer dan genoeg landen op hun wensenlijstje staan, waaronder Marokko, Egypte, Mongolië, Zuid-Afrika en Botswana. “Reizen is echt onze passie en we hopen dat nog heel lang samen te kunnen doen.”

Waarom Jaap en Diana met Djoser reizen? Vanwege de leuke sfeer en de oplossingsgerichte en aardige reisbegeleiding. Op de vraag wat hun mooiste reis is antwoordden deze Djoserfans: “De kampeerreis naar Namibië was onze mooiste reiservaring. Het was fantastisch om “s nachts met je tentje in de natuur te slapen en van dichtbij de geluiden van wilde dieren te horen.”


HUB & MARLIES JANSSEN

Vijfendertig reizen met Djoser waaronder Japan en Mexico

Hub en Marlies maakten hun eerste Djoserreis in 1999. “Het was meteen de vuurdoop: Noord-India en Nepal. Na veertien dagen keken we elkaar aan en zeiden: dit nooit meer. Het was heftig. Een toch droomden we ervan. Drie maanden later keken we elkaar aan en zeiden: gaan we terug?” Sindsdien reizen Hub en Marlies met Djoser de hele wereld rond, van Patagonië en Tibet tot Namibië en Zuid-Afrika. “De reizen waren ook zo mooi, onder andere dankzij de geweldige reisbegeleiders. Ze stonden altijd voor ons klaar en hadden echt veel kennis van het land.” Op de vraag wat hun favoriete bestemming is, zeggen deze doorgewinterde Djoserreizigers: “We kunnen echt niet zeggen welk werelddeel of land onze voorkeur heeft. Je moet je van te voren inlezen en voorbereiden, dan is elk land mooi en geweldig.”

Zesenzeventig films en fotoalbums maakten Hub en Marlies van hun reizen, waarop ze onder andere de Dalai Lama ontmoetten, de Atacama woestijn in bloei zagen staan en de Iguazu-watervallen mochten bezoeken op hun trouwdag. Waarom ze met Djoser reizen? Ze houden van vrijheid-blijheid en kleine groepen. Hun laatste reis was afgelopen oktober naar Colombia en dit jaar hopen Hub en Marlies Zuid-Italië en Sicilië te ontdekken. “Uiteraard georganiseerd door Djoser!”


JOLANDA DE BODE

Elf reizen met Djoser waaronder Ecuador & Galapagos en Costa Rica

Jolanda’s eerste reis met Djoser was dertig dagen naar Indonesië, toen nog samen met haar ouders. Daarna beleefde ze op zichzelf nog veel meer avonturen. Zo schommelde ze op 2660 meter hoogte in Ecuador, maakte ze een Vespa-tour in Cambodja en genoot ze van een brommertocht in Dalat, Vietnam. Wat haar mooiste reiservaring is? “Ik vind het altijd erg leuk om met de bevolking in contact te komen. Mensen op de foto te krijgen en zien hoe de bevolking leeft. Het bijzonderste vind ik misschien wel dat ik heb mogen zien hoe mooi Syrië was.” Jolanda hoopt in 2021 de Transsiberië Express in combinatie met Japan te maken. Ze kiest weer voor Djoser: “Ik weet inmiddels wat ik aan Djoser heb. De klantvriendelijkheid bij zowel het boeken, vragen vooraf en tijdens de reis vind ik ook fijn en belangrijk.” Haar ervaring met het groepsreizen en de klik met andere reizigers? Volgens Jolanda over het algemeen goed: “Je bent toch allemaal met hetzelfde doel aan de reis begonnen en hebt bewust gekozen voor het land.”


TIM, FRANCYLINE & DJANO LODDER

Drie Family-reizen waaronder Marokko en Vietnam

Tim, Francyline en Djano gingen voor het eerst mee met Djoser naar Thailand en dat beviel erg goed. Sindsdien verkennen zij de wereld met Djoser Family. Een safari in Kenia en Tanzania staat nog hoog op hun verlanglijstje, maar ook Maleisië en Ecuador zouden ze graag eens bezoeken. Wat voor hen een typische Djoserervaring is? “Het gevoel dat ondanks dat je met een groep reist en je dus aan een reisschema moet houden en soms vroeg op moet staan, je toch vrijheid ervaart.” Het gezin is blij met de Nederlandstalige reisbegeleiding en komt steeds terug vanwege hun tevredenheid over het reisaanbod: “Het zijn reizen naar interessante landen met leuke reisschema”s. Bij de Family reizen wordt écht rekening gehouden met de kinderen.”Reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Velden met een * zijn verplicht.

Extra controle


Terug naar boven