Familiereis

Familiereis

Met oog voor de wereld

Filter reisblogs

Geselecteerde filters:

 • Djoserfans aan het woord

  Djoserfans aan het woord

  Wie zijn onze reizigers en waarom gaan ze keer op keer met Djoser mee? We zijn heel blij met onze reizigers die er telkens weer voor kiezen om samen met Djoser de wereld te ontdekken. Daarom laten we in dit nummer van het Djoser Magazine een aantal trouwe Djoserfans aan het woord. Welke landen staan er nog op hun verlanglijstje? Wat is hun mooiste reiservaring? En wat vinden zij typisch Djoser? Eén ding hebben ze allemaal gemeen: een passie voor reizen.

  Lees meer

 • Een dag in Bangkok

  Wat je ook gaat doen, als je reist naar Thailand is de kans groot dat je reis in Bangkok begint. Met meer dan 7 miljoen inwoners, chaotisch verkeer en een indrukwekkende skyline is deze wereldstad voor veel reizigers een kleine cultuurschok. En dat terwijl de stad juist zo’n gezellige dorpse sfeer heeft! Daarom hierbij een suggestie voor een leuke dag in Bangkok

  Lees meer

 • 25000 dieren op 250 vierkante kilometer

  ‘Kijk, een leeuwenpaar!’ roept gids Shaniel, als we de Ngorongoro Conservation Area zijn binnenrijden. ‘Het is paartijd.’ Hij parkeert zijn Toyota Landcruiser op een strategische plek, zodat we door het open dak een goed uitzicht hebben op wat komen gaat.

  Lees meer

 • Terug naar de natuur: Op safari met je kinderen

  Het lijkt steeds moeilijker om tijd voor elkaar te maken. We zijn druk met social media en verliezen onze telefoon nauwelijks uit het oog. Op safari in het prachtige Afrika vinden we die tijd wel. In het hoge savannegras gaan we terug naar de basis. Overdag hebben we alleen oog voor de rijke natuur overal om ons heen. ’s Avonds kijken we naar de ondergaande zon, terwijl we rond het kampvuur verhalen vertellen en een potje kaarten. En als de volgende ochtend de dierenwereld ontwaakt, staan ook wij op. We beginnen aan een nieuwe dag, vol onvergetelijke indrukken.

  Lees meer

 • Tropische verrassing - Costa Rica

  We knipperen met onze ogen. ‘Is dit echt?’ Papegaaien in de kleuren rood, geel en groen vliegen langs ons busje. Blauwe vlinders ter grootte van een hand scheren langs de ramen. Witsnuitneusberen op de weg veroorzaken een kleine opstopping. De wegen voeren ons langs dorpjes met gekleurde huisjes, waar schommelstoelen op de veranda’s staan. Hoogbouw en fabrieken zijn nergens te bekennen. Wel bananenbomen, ananasvelden en palmbomen. Groen zover het oog reikt. We zijn op een 14-daagse Djoser Family-reis in Costa Rica: van San José naar La Fortuna, Monteverde, Samara en Quepos.

  Lees meer

 • Reisverslag 14 dagen Costa Rica

  Tanja Kamphuis, verslaggever bij de Telegraaf, reisde voor het magazine VRIJ mee met de Djoser Familyreis door Costa Rica. Van nevelwouden tot blauwe luchten.

  Lees meer

 • Reisverslag Woestijnreis Marokko

  Djoserreiziger Irene maakte "een fantastische rondreis met Djoser Family door Marokko". Over deze reis schreef je een leuk blog met veel foto's!

  Lees meer