Alaska

Accommodatie

In Anchorage, Homer, Denali nationaal park (Healy) en Valdez verblijven we in goede middenklasse hotels die centraal gelegen zijn, op loopafstand van de restaurants. De één- en tweepersoonskamers hebben eigen sanitair.

In Willow/Talkeetna overnachten we in zogeheten dry cabins. Deze rustieke huisjes, middenin de prachtige natuur, hebben een magnetron en een koffie apparaat maar geen stromend water. In het hoofdgebouw is natuurlijk wel water aanwezig.

Bij de Chena Hot Springs slapen we in sfeervolle houten cabins. De groep deelt de cabins, die ieder twee of drie aparte kamers hebben. Ook de badkamer, het keukentje en de woonkamer wordt gedeeld met de overige kamers. Er slapen alleen mensen van de eigen groep in de cabins, dus er zijn geen onbekenden bij.

De Tangle River Inn is een simpele en gezellige accommodatie gelegen aan de Denali Highway ter hoogte van mijl 20. 
De groep wordt onderverdeeld in 3 verschillende gebouwen. Elke kamer heeft een eigen toilet en wastafel. Elke gebouw heeft een eigen douche voor de mannen en eentje voor de vrouwen. De douche wordt dus gedeeld met 2 andere kamers uit de groep.

In McCarthy slapen we in de McCarthy Bed and Breakfast. In deze accommodatie zijn er cabins met één of met twee bedden, soms eigen sanitair en sommige kamers hebben een gedeelde badkamer. In goed overleg wordt er ter plaatse een kamerindeling gemaakt.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Anchorage Ramada
Healy (Denali NP) White Moose Lodge
Chena Hot Springs Chena Hot Springs Resort
Valdez

Keystone Hotel

Fairbanks Best Western Plus Chena River
Palmer Pioneer Motel
Homer

Beluga Lake Lodge

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we tijdens deze reis verblijven.

Terug naar boven