Chili

Rondreis Chili

Chili is uniek door haar enorme lengte van meer dan 4.200 km van noord naar zuid. Het koude bergachtige Patagonië in het zuiden is een groot contrast met de droge hete woestijn in het noorden. Op de rondreizen door Chili bezoeken we diverse gebieden in dit uitgestrekte land.

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Chili

Hoogtepunten Chili

Ontdek de hoogtepunten van Chili

Een combinatiereis behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun je een 24-daagse rondreis Chili & Argentinië boeken (ook mogelijk i.c.m. de Iguaçu watervallen) of een 24-daagse rondreis door Bolivia, Chili & Paaseiland en je kunt van Santiago naar Rio de Janeiro in 27 dagen. Met deze rondreizen kom je langs allerlei hoogtepunten.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Chili overnacht je in comfortabele, centraal gelegen middenklasse hotels inclusief ontbijt. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Chili te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Chili is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Chili te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Chili rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Chili je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Terug naar boven

Terug naar boven