Overzicht Rusland rondreizen van Djoser

Rondreis Rusland

Het immense Rusland kent in de steden Moskou en Sint-Petersburg een tweetal enorme trekpleisters. Combineer het bezoek aan het Kremlin en de Hermitage met de de steden van de Gouden Ring, Vladimir, Soezdal, Jaroslavl en Novgorod. Als grootste land ter wereld heeft Rusland een enorme verscheidenheid aan landschappen. 

Lees meer

Alle Djoser rondreizen in Rusland

Hoogtepunten van Rusland

Ontdek alle hoogtepunten van Rusland

Het immense Rusland kent in de steden Moskou en Sint-Petersburg een tweetal enorme trekpleisters. Combineer het bezoek aan het Kremlin en de Hermitage met de steden van de Gouden Ring, Vladimir, Soezdal, Jaroslavl en Novgorod. Of kies voor het minder begaanbare pad met de winterreis naar Rusland.

Djoser biedt diverse rondreizen naar Rusland aan, onder andere een 8- en 14-daagse Rusland rondreis. Daarnaast kun je ook kiezen voor een combinatiereis waarin je in 14 dagen tijd Litouwen, Letland, Estland en St.Petersburg bezoekt. Met Djoser Family kun je als gezin een mooie rondreis door Rusland boeken.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten in middenklasse hotels met eigen douche en toilet. Het ontbijt is bij de reissom inbegrepen. Onze Nederlandse ervaren reisbegeleiders zullen je alles vertellen over Rusland. We maken onderweg gebruik van eigen bussen.

Waarom Djoser
De rondreizen naar Rusland zijn erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Rusland te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Rusland rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Rusland je de moeite waard vindt om te bezoeken. We vliegen rechtstreeks met KLM naar Moskou.

Terug naar boven

Reviews Rusland reizen

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Het was een super reis! met een leuke groep en zeer bekwame reisbegeleider. Laat je verrassen door al het moois wat Rusland heeft te bieden, met zijn vriendelijke mensen en prachtige gebouwen met bijhorende geschiedenis.

  9,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  9,0
 • Zeer aangename en sociale groep. Prachtig land & zeer goede reisbegeleiding & organisatie. Vrijheid is pluspunt. Ik heb Rusland leren kennen vanuit een heel ander perspectief dan het beeld dat de media ons voorschotelt. Moskou & Sint-Petersburg zijn een must-see. Op naar de volgende reis :)

  9,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  9,0
 • Goed

  9,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  9,0
 • Het was een adem benemende introductie met vaste activiteiten met daar tussendoor ook genoeg gelegenheid om er zelf op uit trekken. Mede mogelijk gemaakt door Emiel onze reisleider die uitstekend de groep aan voelde en goede kennis had over de bezienswaardigheden en het openbaar vervoer. Groet Udo

  9,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  9,0
 • Moskou interessant en mooi maar St. Petersburg slaat echt alles. Prachtige stad met schitterende paleizen en kathedralen. Toppunt is de hermitage. De blaren op mijn voeten gelopen maar het was meer dan de moeite waard.

  10,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  10,0
 • Een zeer indrukwekkende reis, Moskou en Sint Petersburg zijn totaal verschillende steden maar beide zeker de moeite waard!

  8,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  8,0
 • Het was een prachtige reis, vooral Sint-Petersburg met een bezoek aan het Hermitage.

  9,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  9,0
 • Moskou en Sint-Petersburg hebben erg veel indruk op mij gemaakt. Prachtige gebouwen en overal kunst!

  8,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  8,0
 • Het was een indrukwekkende reis met nog veel zichtbare invloeden van de Sovjet-Unie. Wij hebben genoten.

  9,0 (Rondreis Rusland, 8 dagen)

  9,0
 • Zo een groot land .. en dan die paar woordjes maar :-) .. een reis voor "ervaren reizigers" .. ? Genieten van schoonheid en eenvoud en afwisseling en vermoeidheid en vrolijkheid en het diepere van de Russische cultuur. Het zijn Europeanen die de aansluiting met het land Europa verdienen !

  8,0 (Rondreis Rusland, 18 dagen)

  8,0
 • Rusland.. Geweldige reis gouden ring en zilveren ring.. Goede reisbegeleiding Wim.. Was super

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Cultuur- en muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Naast het bekende de Tretjakovgalerij in M en bandjes op de Neski Prospect in St-P. Tussendoor nog wat platteland. Onverwachts aardige Russen. Hulde aan onze gids Alexandra die het voortreffelijk deed en voor een onvergetelijke vakantie zorgde.

  8,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  8,0
 • Dit was de reis van mijn leven. Het overtrof al mijn verwachtingen. Zonder de Gouden Ring gezien te hebben, krijg je geen juist beeld over Rusland. Met een geweldige groep 14 dagen de geschiedenis van Rusland herbeleefd. Ik zal nog heel vaak aan deze reis terug denken. Dank je wel, Djoser!

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Moskou: indrukwekkend, St. Petersburg: adembenemend, maar: met (slechts) het bezoek aan deze twee megapolen heb je het echte Rusland nog niet gezien!

  8,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  8,0
 • De afgelopen veertien dagen maakten wij met Djoser een rondreis door Rusland. Dat klinkt fantastisch, het was meer dan dat. Het was fascinerend. We maakten kennis met een cultuur die enerzijds vertrouwd aanvoelde, maar die tegelijk onbekend en verrassend was. We liepen over het Rode Plein en het Kremlin in Moskou, waar verleden en heden elkaar vinden. De tijd van de tsaren, de overweldigende invloed van kerk en religie, de nadagen van het communisme en de hedendaagse moderne tijd gaan hier hand in hand. We reisden een week langs kleine dorpjes en steden, die een schat aan cultuur verbergen. Prachtige kerken en kloosters waar de tijd stil gestaan heeft, eenvoudige dorpjes met mooie pleinen. Er waren musea vol iconen, restanten van een rijk verleden. We genoten van de gastvrijheid in de restaurantjes en maakten kennis met de traditionele Russische keuken, die ongekend heerlijke gerechten biedt. Tot slot bezochten we St. Petersburg, een stad met een westerse, elegante uitstraling. We dwaalden door de Hermitage en bekeken vanaf de vele terrassen het leven in deze stad. Het was mooi, het was overweldigend en teveel voor 14 dagen. We komen terug. Das Vedanja.

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Rusland was mijn eerste grote reis alleen. In mijn reisgroep ben ik goed opgevangen en nieuwe vrienden gemaakt. De reisleider wist veel te vertellen over de steden waar we geweest zijn. Ook de vrije dagen waren heerlijk, lekker kunnen bepalen wat je zelf wilt. Ik had nog wel langer kunnen blijven.

  8,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  8,0
 • Historische schatkamer in een vriendelijke ambiance!

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Een geweldige Cultuurreis die je niet mag missen!! Mét: aangename temperaturen, vriendelijke mensen en je kunt er heerlijk eten.

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Zaterdagavond ben ik weer thuis gekomen na een erg mooie reis door Rusland. Het was een erg mooie reis door een winters Rusland. Ik heb veel gezien, alles is goed gegaan. De reisbegeleiding was zeer goed. Ik heb de Russen als vriendelijke en behulpzame mensen ervaren. Wat een pracht en rijkdom daar!

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Aanvankelijk zouden we alleen Moskou en Sint Petersburg 'doen', maar achteraf zijn we heel blij dat we deze reis hebben gekozen. Een aanrader voor wie geïnteresseerd is in zowel de geschiedenis van dit grootse land ter wereld als in het moderne Rusland, waar je ook nog verrassend lekker kunt eten.

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Goed om niet alleen de 2 grote steden te zien, maar ook wat ertussen ligt, dan krijg je echt een ander beeld van het huidige Rusland, prachtige uitgestrekte bossen, armoedige huisjes- wel schilderachtig-, maar armoede.

  8,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  8,0
 • Zeer boeiende reis door de geschiedenis van Rusland, opgeslagen in Moskou en St. Peterburg, én - minstens even belangrijk - een reeks van historische plekken tussen beide metropolen. Deze Djoserreis biedt een zeer efficiënte mogelijkheid om zoveel locaties goed te zien en te beleven.

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis. Reisdagen in bus niet te lang, veel stops en alleen overdag zodat je veel ziet. Verschillende kanten van Rusland: Moskou en St. Petersburg, prachtige kleine steden Gouden Ring, maar ook ouderwets Russische provinciestad Tver. Heel afwisselend en in een rustig tempo. Aanrader!

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Zeer goede reisbegeleiding van Harma. Ze heeft veel gedaan wat niet hoefde. En er heel veel aangedaan om ons toch ondanks alle afsluitingen bij het Rode Plein te komen. Ook wist ze veel over het land en de geschiedenis. Harma is top.

  8,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  8,0
 • Zeer interessante en boeiende reis. Zeer goede reisleider (Hans). Hotels soms wat ver van centrum.

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Mooie reis, veel gezien. Heb nu een indruk van Rusland met veel tegenstellingen. Luxe in Moskou en St. Petersburg. Grouwheid en veel lagere levensstandaard in de provicie steden.

  8,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  8,0
 • Bezoek Moskou, St Petersburg was fantastisch, bruisend en historisch-cultureel interessant. Gouden ring een aanrader om meer van Rusland te zien. Zeer tevreden.

  9,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  9,0
 • Een fantastische reis, waarbij ik regelmatig volschoot van ontroering. Alle clichés blijken waar, in veel grotere mate dan verwacht: de pracht en praal in paleizen en kathedralen, houten huisjes en enorme sovjetflats, lege velden en berkenbossen... een comfortabele reis tussen ontspannen Russen...

  10,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  10,0
 • Een geweldig mooie Ruslandreis! De reis was goed opgebouwd met iedere dag weer veel culturele hoogtepunten. De vriendelijke en behulpzame Russische bevolking heeft hieraan zeker bijgedragen.

  10,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  10,0
 • Een fantastische reis. Uitstekende sympathieke en zeer kundige reisleiding.Prima hotels. Alles goed geregeld en verzorgd met genoeg ruimte om zelf in te vullen. Complimenten voor Djoser van een heel tevreden reizigster. Tot ziens.

  10,0 (Rondreis Rusland, 14 dagen)

  10,0
 • Een geweldige reis

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Fantastische reis. Zoveel steden, verschillende landschappen en culturen. Grandioze reisleider. Een reis om nooit meer te vergeten.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Wat een top reis! - geweldige steden, zeer gevarieerd, maar elk bijzonder op z'n eigen manier. - de treinreis: schoon, bijzonder, gezellig. - Mongolië: prachtig land, mooie plekken, lekker (vegetarisch!) eten, meer dan basis accommodatie. En een geweldige en enthousiaste reisleider (Wim). Doen!

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Een zeer afwisselende reis door historisch zeer interessant gebied: mooie steden in Rusland, een avontuurlijke (bus)rondreis in Mongolië en tot slot een korte impressie van China (Beijing). En dat allemaal met de transsiberie express, een mooie treinreis waarin je ontspannen een grote afstand aflegt.

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Ongelooflijk genoten van deze prachtige reis. Dit kwam mede door onze zeldzaam goede reisleider (Wim). De gerkampen hadden schitterende tenten, fijn schoon sanitair en heerlijk (vegetarisch!) eten. De mooie landschappen en steden maakten deze reis absoluut de moeite waard.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Wat een avontuur was deze reis. Mijn eerste reis bij Djoser en ik kan niet anders zeggen dan dat alles goed in elkaar stak. Ik kan het niet vergelijken met elke andere verre reis die ik al eerder had gemaakt, maar het smaakt naar meer. Ook de enthousiast begeleiding van Karien was helemaal top.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • De Trans Mongolië Expres is geen vakantie maar een belevenis. Een door Djoser goed georganiseerde reis.

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Super

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Deze reis is niet in een paar woorden op papier te vertellen. Wij zijn gewoon de boer op gegaan om met veel enthousiasme onze reis te vertellen.

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • 1 dag Moskou te kort, verder was de reis een avontuur om ooit eens mee te mogen maken. Soort van Parijs-Dakar. Gaby leuke reisleidster, houdt van teambuilding, doet zij zeer goed. Is lief en aardig tegen ieder van de groep.

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Het was een zeer mooie, maar vermoeiende reis. Op de trein was het niet altijd zo goed om te slapen. Gelukkig was Mongolië er bij en dat was een belevenis en prachtig om te doen. Ook Moskou, Jekaterinburg, Irkoetsk en Beijing waren echt de moeite waard. Djoser heeft ons veel aangeboden op reis.

  8,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  8,0
 • Een zeer verrassende reis: uniek vergeleken bij de reizen die ik gemaakt heb. Het reizen in de trein, de prachtige, met niets te vergelijken, natuur in Mongolië, de groep die met Monique met enthousiasme geleid werd door Rusland Mongolië en China: ik ga deze reis bij reislustige vrienden aanraden!

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Overweldigend! Het overtrof de beschrijving van Djoser! Prima geregeld alles, top reisleiding, echt een reis met 1000 en 1 indrukken! Kortom, onvergetelijk!

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Prachtige en indrukwekkende rondreis, door 3 totaal verschillende landen! Het leven in de trein is gezellig, dus de 3 dagen en nachten, vliegen voorbij! Verder in Irkutsk, met de skilift naar boven, waar je een prachtig uitzicht hebt over het Baikalmeer! Prachtige rondreis/gerkampen in Mongolie!

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Het was een zeer afwisselende reis, heel veel gezien, wel aan te raden voor de meeste reizigers, niet voor liefhebbers van rustige reizen, het is wel pittig reizen, we hadden ook een hele toffe reisbegeleider Sander, en goede groep medereizigers, en een pluim voor de plaatselijke gidsen.

  10,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  10,0
 • Ontzaglijk fascinerende indrukwekkende reis. Beelden, die zo niet eerder op het netvlies zijn voorgekomen. Afwisselend om zijn diversiteit in transport, met name de bijna 8000km treinreis en de 2000km met de Russische 8persoons grijze oerbusjes, die je nooit laten staan met wereldchauffeurs

  9,0 (Transsiberië Express, 23 dagen)

  9,0
 • Een mooie reis voor de stedentripliefhebber! In een relaxed tempo bezoek je 5 (hoofd)steden met elk een eigen karakter. Weinig natuur, veel cultuur! Een rondreis met veel individuele vrijheid.

  7,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  7,0
 • Prachtige cultuurreis door de mooie hoofdsteden van de Baltische staten Litouwen, Letland en Estland en vervolgens door de parels van Rusland Sint-Petersburg en Moskou. Genoten hoor van al het moois dat er in deze steden te zien is!!

  9,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  9,0
 • Wij hebben een prachtige vakantiereis mogen beleven dankzij de inzet van een zeer bekwame, eerlijke en stipte reisbegeleider. Met dank !

  9,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  9,0
 • Prachtige reis, schitterend weer en een geweldige reisbegeleider in de persoon van Paul. Heel veel mooie dingen gezien. Een van de hoogtepunten was toch wel De Hermitage in Sint Petersburg. Een dagje extra in Moskou zou leuk geweest zijn. Er was nog zoveel moois te zien. Een echte aanrader.

  9,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  9,0
 • Fijne reis, met mooie plekken! Al zou 1 dag extra in Moskou prettig zijn. Riga was daarentegen misschien een dag te lang.

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  8,0
 • Mooie reis met prachtige steden en veel cultuur, de natuur komt iets minder aan bod bij deze reis.

  7,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  7,0
 • We hebben een prachtige reis gehad. Vooral de Baltische landen waren voor mij een openbaring. Onze jonge, energieke en doortastende reisleider zocht alles uit en loste alles op. Leuke groep.

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  8,0
 • Een stedentrip om nooit te vergeten.

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  8,0
 • Een mooie reis door de Baltische staten en Rusland, onder begeleiding en toch je eigen gang kunnen gaan. Veel indrukken en 4000 foto's rijker door een gebied dat voor ons onbekend was. Met een eigenwijze maar zeer gewaardeerde reisbegeleidster.

  9,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Rusland, 18 dagen)

  9,0
 • Leuke reis

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Sint-Petersburg, 14 dagen)

  8,0
 • Een afwisselende reis: drie boeiende middelgrote historische Baltische hoofdsteden, langs verstilde landschappen en eilanden met stranden, duinen en bossen, eindigend met cultureel hoogtepunt St. Petersburg.

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Sint-Petersburg, 14 dagen)

  8,0
 • Een prachtige reis met een goede evenwicht tussen steden en natuur. Je bezoekt prachtige steden met mensen die trots zijn op hun land en hun verkregen vrijheid. Prachtig en daarnaast kun je genieten van de natuur met Sint Petersburg als kroon op deze reis. Een echte aanrader!

  9,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Sint-Petersburg, 14 dagen)

  9,0
 • Als je van veel variatie tijdens een korte reis houdt, is de 14e daagse trip door de Baltische staten en Sint-Petersburg een echte aanrader. Je komt in mooie steden en ziet ook prachtige natuur. De hafkust in Litouwen vond ik echt een verrassing. Daar kun je fijn fietsen en er zijn prima stranden!

  9,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Sint-Petersburg, 14 dagen)

  9,0
 • Schitterende steden gezien: De ene stad nog mooier dan de andere, allemaal met een eigen karakter maar Tallin heeft mijn hart gestolen, vooral 's avonds. Heerlijk ook dat we tussendoor konden bijkomen in de natuur op de Koerse schoorwal en Sareema. En ook nog eens prachtig weer. Genoten dus!

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Sint-Petersburg, 14 dagen)

  8,0
 • Een hele mooie reis waarin ik veel indrukken opdeed. Wel ook een heel intensieve reis. Achteraf had ik St. Petersburg beter apart en langer kunnen doen.

  8,0 (Rondreis Litouwen, Letland, Estland & Sint-Petersburg, 14 dagen)

  8,0
 • Perfecte combinatie van natuur en cultuur. De excursies die incl. zijn, zijn zeker de moeite waard. Vooral Teriberka heeft veel indruk op ons gemaakt. Genoten van de rondrit Moersmansk en Kivorsk, de sneeuwscooters, de honden. 1 min puntje, het zakgeld wat geadviseerd wordt, was niet genoeg.

  10,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  10,0
 • Een geweldige reis, een goede combi van cultuur en natuur. Treinreis was ook bijzonder om mee te maken. Extra excursies maakte de reis compleet. Begeleiding vanuit Djoser was top. Van hele coronavirus in landen weinig van te merken.. of eigenlijk wel.. het was rustig qua toeristen. Dat was ons geluk

  10,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  10,0
 • Wat een bijzondere combinatie, cultuur en ruige natuur. Sint Petersburg ijsvrij...geen gevaarlijk naar beneden vallende ijspegels wel een prachtige Repin tentoonstelling. Spannende treinreis met uiterst zorgzame provodnik die zelfs stofzuigde. Super excursies van Masha! Top, met drie x Noorderlicht!

  9,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  9,0
 • Een geweldig avontuur: van het drukke St Petersburg met indrukwekkende gebouwen en musea met de slaaptrein naar de besneeuwde vergezichten van noord Rusland en Finland. Sneeuwschoenwandelingen, een husky safari, afgelegen vissersdorpjes en meters sneeuw onder een blauwe lucht: écht een aanrader!

  9,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  9,0
 • Fantastische complete reis, waar je meerdere avonden het Noorderlicht kunt zien......en we hebben het gezien in volle glorie.

  8,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  8,0
 • Het was machtig mooi door zoveel sneeuw te rijden. Het Kursk monument in Moermansk maakt veel indruk. De aangeboden excursies in Finland zijn erg duur en wie niet meegaat ziet niets van de rendieren of honden. Echter een fantastisch avontuur tussen vriendelijke mensen in een witte wereld.

  9,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  9,0
 • Een erg mooie vakantie. Een top reisleidster! Zonder Connie en haar kennis over de Russische cultuur en de taal waren we af en toe de weg kwijt geweest. Ze heeft het zeer druk gehad om alles goed te regelen. Hotels waren over het algemeen prima. Hotel Moermansk was het minste. Leuke excursies gehad.

  9,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  9,0
 • Wat een fantastische reis hebben we gehad! Veel activiteiten gedaan zoals de huskytocht, de jacht op het Noorderlicht en ook gevonden,met sneeuwschoenen gelopen en op de sneeuwscooter. De combinatie van de Russische cultuur met de Saami cultuur is geweldig, want de Saami staat voor natuur. Een topreis

  8,0 (Natuurreis Rusland & Finland, 10 dagen)

  8,0
 • Heb genoten

  10,0 (Rondreis Rusland, Noorwegen & Finland, 15 dagen)

  10,0
 • Interessante en leerzame reis. Heel veel gezien. Sint-Petersburg, Solovetskieilanden en de Noordkaap waren hoogtepunten. Veel variatie, comfortabele reis.

  9,0 (Rondreis Rusland, Noorwegen & Finland, 15 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis en uitstekende combinatie van natuur en cultuur

  9,0 (Rondreis Rusland, Noorwegen & Finland, 15 dagen)

  9,0
 • De reis was geweldig. Wij hadden een leuke groep en een goede reisbegeleider met veel goede tips!

  9,0 (Rondreis Rusland, Noorwegen & Finland, 15 dagen)

  9,0
 • Als afsluitende excursie naar de Noordkaap is een echte aanrader. Het was zo gaaf om op het noordelijkste puntje van Europa te staan.

  9,0 (Rondreis Rusland, Noorwegen & Finland, 15 dagen)

  9,0
 • De Noordkaap is werkelijk prachtig! Een hele unieke ervaring.

  9,0 (Rondreis Rusland, Noorwegen & Finland, 15 dagen)

  9,0
 • Mooie ervaring: zowel kennisgemaakt met platteland als met reuzesteden

  8,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  8,0
 • Een fietsvakantie vol variatie! Evgenia heeft ons op een voortreffelijke manier van Moskou naar Sint-Petersburg gegidst. Fietsen door de bossen en langs het Seligermeer, prachtige kloosters bezoeken. Cultuur opsnuiven in Sint-Petersburg. We hebben er heel erg van genoten! Spasibo Yarouslav(driver)!

  10,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  10,0
 • Beste, De info voor de reis = 8,5 (wel conditie nodig). Gids = 9. Afwiss fietsen - bezoek = 8. Overnachting eco lodge = overbodig (wel als er activiteiten zijn) = 3. Bezoek metro St Petersb = kan ook (mozaïek). Groetjes, Ann

  7,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  7,0
 • Zeer mooie reis goed georganiseerd, veel gezien, goede reisleidster, alleen fietsen in Rusland is wel een dingetje dat zijn ze daar duidelijk niet gewend, als het over normale wegen gaat moet je echt wel opletten!!

  8,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  8,0
 • Een prachtige manier om het land en de Russen te leren kennen. Moskou was indrukwekkend, rustig en toch dynamisch, het platteland was oorspronkelijk met een prachtige natuur en mooie kloosters. En Sint Petersburg was fantastisch, overweldigend, luidruchtig en adembenemend. En een grandioze gids.

  9,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  9,0
 • Wij hadden de BESTE reisleiding die je je kunt voorstellen. Complimenten voor Natasja en Alex: praktisch, terzake kundig, belezen en sympathiek.

  8,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  8,0
 • Uitstekende Russische reisbegeleiding en vervoer (Duitse Mercedes bus en Kalkhoff fietsen). De hotels zijn schoon en hebben goed werkend sanitair en prima ontbijten. De twee cirkel metrolijnen (5 en 14) in Moskou zijn naast het Kremlin absolute aanraders.

  8,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  8,0
 • Leuke afwisselende reis. Moskou en Sint-Petersburg zijn erg aparte steden, zoals ook de Russen :-)

  8,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  8,0
 • Mooie afwisselende reis, steden en platteland. Heerlijk gegeten en gezellige groep.

  8,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  8,0
 • Voor de mensen die zowel Moskou als St. Petersburg willen bezoeken en ook wat over het platteland willen fietsen is het een perfecte reis. Wij hebben genoten.

  8,0 (Fietsreis Rusland, 10 dagen)

  8,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Perfecte combinatie van natuur en cultuur. De excursies die...
Perfecte combinatie van natuur en cultuur. De excursies die incl. zijn, zijn zeker de moeite waard. Vooral Teriberka heeft veel indruk op ons gemaakt. Genoten van de rondrit Moersmansk en Kivorsk, de sneeuwscooters, de honden. 1 min puntje, het zakgeld wat geadviseerd wordt, was niet genoeg.

Joop D. - 10,0
Terug naar boven