Overzicht Finland rondreizen van Djoser

Groepsreizen

Of je nu ver weg op reis wil of liever dichtbij, met een Djoser groepsreis zit je altijd goed. Met onze 'andere manier van reizen' combineer je individuele vrijheid met het gemak van goed geregeld vervoer en verblijf. Bij Djoser kun je kiezen: je kunt je gezellig aansluiten bij de groep, maar ook je eigen plan trekken als je je eigen vrijheid belangrijk vindt. Op de meeste reizen gaan Nederlandse reisbegeleiders mee die klaar staan met informatie en tips als je er zelf op uit wil, maar ook leuke gezamenlijke activiteiten aanbieden. Bij inbegrepen excursies gaat de reisbegeleider natuurlijk altijd mee.

Tijdens onze reizen maak je kennis met nieuwe landschappen, culturen en mensen over de hele wereld. Met Djoser maak je groepsreizen in Europa, Azië, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Oceanië. Onze programma’s zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen, maar ook ontzorgd wil worden. We hebben ook actieve groepsreizen waarbij je gaat wandelen en/of fietsen en groepsreizen voor gezinnen.

Bij Djoser zie je meer dan de gebaande paden. Met onze eigen bus kunnen we altijd afbuigen naar minder voor de hand liggende plekken. Ook de overnachtingsadressen zijn vaak bijzonder en typerend voor het land. We kiezen zoveel mogelijk voor centraal gelegen accommodaties, van waaruit je eenvoudig op eigen gelegenheid uitstapjes kunt maken.

We reizen in kleine groepen van gemiddeld 16 en maximaal 20 personen waardoor je snel aansluiting vindt in de groep. Die groepen bestaan meestal uit een goede mix van alleenreizenden, stellen en samenreizende vrienden. Uiteraard vliegen we alleen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen zodat je veilig en comfortabel op je bestemming aankomt.

Hieronder vind je het complete aanbod aan groepsreizen. Maak een keuze in het menu om je zoekopdracht te verfijnen.

Aantal resultaten: 249
Sorteren op: Prijs Reisduur
Vorige <
1
...
...
...
...

Soort reis

Prijs

Met oog voor

Vertrekperiode

Reisduur

Zwaarte

Leeftijdscategorie

Bijzondere reis

Terug naar boven