Mongolië

Rondreis Mongolië

We bezoeken het intrigerende Mongolië op de 18-daagse rondreis en met de Transsiberië Express in 23 dagen. We slapen tijdens deze groepsreizen ook in een traditionele Mongoolse ger. Het uitgestrekte Mongolië biedt schitterende vergezichten zoals de bijzondere Orkhon vallei en de enorme Gobi woestijn. In de hoofdstad Ulaanbaatar staan mooie kloosters en musea.

Lees meer

Ontdek Mongolië

Ontdek alle hoogtepunten van Mongolië

Goed verzorgde rondreizen
Met Djoser overnacht je tijdens de reis door Mongolië in goede middenklasse hotels waarvan de tweepersoonskamers voorzien zijn van eigen sanitair. Daarnaast verblijven we in sfeervolle nomadententen. Tijdens de kampeerovernachtingen zijn de maaltijden inbegrepen. Ook de entreegelden van de nationale parken zijn inbegrepen. We reizen met kleine busjes, voorzien van vier wiel aandrijving, door Mongolië. Tijdens de reis met de Transsiberië Express slaap je in de trein in 4-persoons coupes.

Waarom Djoser
Djoser verzorgt een complete en gevarieerde rondreis door Mongolië. Er zal een ervaren reisbegeleider met ons meereizen en een lokale gids zal ons van alles vertellen over Mongolië. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Je bepaalt zelf tijdens de groepsreis welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken. Met Djoser maak je kennis met de bijzondere gastvrijheid van de Mongolen.

Terug naar boven

Klantwaardering

9,2

Het was een zeer mooie, maar vermoeiende reis. Op de trein w...
Het was een zeer mooie, maar vermoeiende reis. Op de trein was het niet altijd zo goed om te slapen. Gelukkig was Mongolië er bij en dat was een belevenis en prachtig om te doen. Ook Moskou, Jekaterinburg, Irkoetsk en Beijing waren echt de moeite waard. Djoser heeft ons veel aangeboden op reis.

Jos S. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser