Argentinië en Brazilië

Argentinië & Brazilië

De rondreis Argentinië & Brazilië begint in de wereldstad Buenos Aires en eindigt op het strand van Copacabana in het levendige Rio de Janeiro. In Argentinië & Brazilië leer je de tango en de samba in één reis! Op de grens van beide landen bezoeken we de indrukwekkende Iguaçu-watervallen en we verblijven enkele dagen in het immense wetland Pantanal.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 9,5

  • Deze reis is ontzettend afwisselend met cultuur in de steden en vooral veel natuur. Weinig lange reisdagen en veel genieten op de verschillende boten. De ara's en toekans vlogen je om de oren, we raakten doorweekt door de Iguazu-watervallen en bezochten alle uithoeken van Rio, ook op de fiets!

    9,0 (Rondreis Argentinië & Brazilië, 21 dagen)

    9,0
  • Zeer leuke reis! Genoten van het begin tot het eind. Fantastische hoogtepunten zoals de Iguazu watervallen, het eiland Ilha Grande, het Christusbeeld en de Suikerbroodberg in Rio. Tevens mooie dieren gespot, zoals ara´s, toekans, capibara´s, kaaimannen en de tuiuiu.

    10,0 (Rondreis Argentinië & Brazilië, 21 dagen)

    10,0

Plaats een review

Klantwaardering

9,5

Deze reis is ontzettend afwisselend met cultuur in de steden...
Deze reis is ontzettend afwisselend met cultuur in de steden en vooral veel natuur. Weinig lange reisdagen en veel genieten op de verschillende boten. De ara's en toekans vlogen je om de oren, we raakten doorweekt door de Iguazu-watervallen en bezochten alle uithoeken van Rio, ook op de fiets!

Shirley C. - 9,0
Terug naar boven