Overzicht Argentinië en Chili rondreizen van Djoser

Accommodatie Rondreis Argentinië, Chili & Iguaçu, 26 dagen

Tijdens deze reis overnachten we in middenklasse hotels in kamers met eigen douche en toilet. Ook het ontbijt is bij bijna alle overnachtingen inbegrepen, met uitzondering van de overnachting in Torres del Paine (Chili).

In Bariloche overnachten we in gunstig gelegen accommodatie vanwaar we direct het centrum kunnen inlopen en daar een ruime keuze aan gezellige restaurants en cafés vinden.

In El Chaltén en El Calafate overnachten we in aangename, goed gelegen hotels op loopafstand van het centrum en voorzien van alle gemakken.

Tijdens het verblijf bij het nationale park Torres del Paine overnachten we in ‘cabañas’, huisjes die elk bestaan uit twee slaapkamers met ieder twee aparte bedden, een zitje en keukentje. Sanitair wordt gedeeld met maximaal 4 reisgenoten en de alleenreizenden delen hier de kamer met een reisgenoot/-genoten. Ontbijt is hier exclusief. De ligging van deze accommodatie aan de rand van het nationaal park is bijzonder met prachtige panoramische uitzichten op het hele massief van Torres del Paine.

In Puerto Iguaçu verblijven we in een knus hotel gelegen op een gunstige locatie met een prachtige binnentuin en zwembad. De perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de watervallen.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Buenos Aires Ker San Telmo
Puerto Madryn Hotel Costanera
Bariloche Hotel Crans Montana
El Calafate Hotel Kalenshen
El Chaltén Hosteria Kalenshen
Torres del Paine Hostería y Cabañas Tyndall
Ushuaia Hotel Tierra del Fuego
Puerto Iguaçu El Pueblito Hotel

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.

/