Overzicht Australië rondreizen van Djoser

Accommodatie Rondreis Australië, 28 dagen

Avonmore On The Park Boutique Hotel, Sydney, AustraliaWe overnachten in afwisselende types accommodaties in de middenklasse categorie: hotels, motels en lodges. De kamers zijn voorzien van douche en toilet. Vaak kun je op de kamer koffie en/of thee zetten. Een enkele keer is er ook een zwembad aanwezig. 

Op enkele afgelegen plaatsen slaap je in een eenvoudig sfeervol 'pub'-hotel, een typisch Australische accommodatie.

In Kings Canyon en Uluru slapen we drie nachten in cabins, motels of tented camps. Beddengoed is aanwezig. Er zijn voorzieningen aanwezig als douches en toiletten. Vaak zijn er ook wasmachines en een droger om je was te doen en een winkel, pub en een restaurant. Soms kan het voorkomen dat je in de Outback de kamer deelt met medereizigers. Tijdens het verblijf hier zijn verschillende maaltijden inbegrepen in de reissom. Bij Kings Canyon één keer ontbijt en één keer diner en bij Uluru twee keer ontbijt, één keer lunch en twee keer diner.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor

Sydney Avonmore on the Park Boutique
Bathurst Explorers Motel
Canberra Pavilion on Northbourne
Beechworth Armour Motor Inn
Melbourne Atlantis Hotel
Warrnambool Mahogany Motel
Robe Guichen Bay Motel
Adelaide The Terrace Hotel
Quorn Great Northern Lodge
Coober Pedy The Lookout Cave Underground Motel
Darwin Travelodge Resort
Jabiru Mercure Kakadu Crocodile Hotel
Cairns Ramada by Wyndham City Centre


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven. Vanwege het grote aantal evenementen dat in Australië plaatsvindt, kan het zijn dat we soms in een andere plaats overnachten.