Overzicht Bolivia, Chili & Paaseiland rondreizen van Djoser

Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland

Op de rondreis Bolivia, Chili en Paaseiland bezoek je de hoogtepunten van Bolivia, het indrukwekkende Noorden van Chili en natuurlijk als spetterende afsluiter Paaseiland, met de mysterieuze Moaibeelden in een Polynesisch landschap. Behalve de traditionele, kleurrijke bevolking kent Chili net als Bolivia indrukwekkende natuur. Van de Andes met vulkanen en bergmeren, tot de droogste woestijn ter wereld met zandduinen en stomende geisers.

Lees meer

Meer over Bolivia, Chili & Paaseiland

Beste reistijd Bolivia, Chili en Paaseiland?
Het klimaat wisselt per gebied. De regentijd van Bolivia loopt ongeveer van eind december tot en met maart. Dat is daar de zomerperiode. De temperatuur is dan aangenaam en de natuur is prachtig groen. In de winterperiode kan het ’s nachts vriezen maar is het overdag nog goed te doen. In Chili is het zomer ook tijdens onze wintermaanden, van december tot en met februari. Dit is dan ook de beste reisperiode voor zonaanbidders. Op Paaseiland heerst een subtropisch klimaat, met een vrij constante warme temperatuur. De koelste maanden zijn onze zomermaanden waarin het nog altijd tussen de 15 en 22 graden is. Januari en februari zijn juist de warmste maanden. Hou wel altijd rekening met wat koude wind.

Goed verzorgde rondreizen
Tijdens je rondreis door Bolivia, Chili en Paaseiland overnacht je in comfortabele, centraal gelegen middenklasse hotels inclusief ontbijt. Bolivia behoort wel tot de armste landen van Latijns-Amerika, houdt er daarom rekening mee dat de voorzieningen eenvoudiger zullen zijn dan dat je gewend bent. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Bolivia en Chili te laten zien.

Waarom Djoser?
De rondreis naar Bolivia, Chili en Paaseiland is erop gericht je optimaal te laten genieten en ook het echte Bolivia, Chili en Paaseiland te leren kennen. Een excursie Machu Picchu (excl. entree) is bij de Bolivia & Peru rondreis inbegrepen. Evenals een tocht over de indrukwekkende Uyuni zoutvlakte. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een Bolivia/Chili/Paaseiland rondreis laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden in Paaseiland je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 8,7

 • Ik ging voor de zoutvlakte en Paaseiland en die waren geweldig! Maar ook de natuur in Bolivia is zóóóó mooi en ongerept, boven verwachting! Door de onlusten in Santiago is het programma iets omgegooid maar alles was prima geregeld. Leuke groep en prima Linda als reisbegeleidster!

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Prachtige rondreis, veel hoogtepunten: salar de Uyuni, Atacama Desert en Paaseiland. Wel vermoeiend met de eerste dagen veel vluchten en ook rekening houdend met het hoogteverschil. Aanrader en een toffe reisleidster Natasja.

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
 • Een prachtige reis, de eerste 3 dagen waren erg pittig met 3 dagen alleen maar vliegen maar dit is het meer dan waard! De prachtige salar de uyuni in Bolivia, de san pedro de atacama woestijn in chili en dan met kers op de taart PAASEILAND!! En dat zeker ook met een fantastische reisbegeleider!

  8,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  8,0
 • Bolivia is een kleurrijke verassing op letterlijk hoog niveau en Paaseiland is de spreekwoordelijke kers op de taart. Een inspannende, verrassende en uitermate interessante ontdekkingsreis door een deel van Zuid-Amerika.

  9,0 (Rondreis Bolivia, Chili & Paaseiland, 23 dagen)

  9,0
Bekijk alle reviews

Plaats een review

Boek en reis met zekerheid

 • Kosteloos omboeken
 • 100% terugbetaling bij annulering
 • 24/7 hulp en bijstand, ook bij repatriëring
 • ANVR- en SGR garantie
 • Op de hoogte van plaatselijke corona-richtlijnen
 • Goede lokale vertegenwoordiging
 • Vervoer met eigen bus en gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
 • Nederlandse reisbegeleiding bij meeste reizen
 • Veel individuele vrijheid met comfort en veiligheid van groepsreis
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Vergoeding niet-genoten reisdagen bij repatriëring bij wijziging reisadvies naar "rood"

Lees meer >

Klantwaardering

8,7

Ik ging voor de zoutvlakte en Paaseiland en die waren geweld...
Ik ging voor de zoutvlakte en Paaseiland en die waren geweldig! Maar ook de natuur in Bolivia is zóóóó mooi en ongerept, boven verwachting! Door de onlusten in Santiago is het programma iets omgegooid maar alles was prima geregeld. Leuke groep en prima Linda als reisbegeleidster!

Joke van R. - 9,0
Terug naar boven