Sri Lanka & Malediven

Accommodatie

Tijdens je reis door Sri Lanka overnacht je in comfortabele en sfeervolle hotels, waarvan de kamers zijn voorzien van douche, toilet en airco. Bij de hotels die centraal gelegen zijn, kun je gemakkelijk het centrum te voet bezoeken. Bij de hotels die wat meer afgelegen liggen, kun je gebruik maken van een taxi om in het centrum te komen.

In het natuurpark Udawalawe overnacht je midden in de jungle op een campsite. Officieel is het kamperen, maar het is wel wat comfortabeler dan in een koepeltentje op een dun rubberen matje. Zo slaap je in een safaritent die op een verhoogde vlonder staat en gebouwd is onder een rieten afdak. Ook heeft iedere tent een klein terras met een zitje. In de tent vind je een normaal bed en er is een stenen badkamer met (koud water)douche en toilet. Alle bedden hebben een klamboe. We hebben speciaal voor deze accommodatie gekozen, omdat je zo midden in de natuur overnacht en Udawalawe het beste kunt ervaren. Het ontbijt en diner zijn inbegrepen bij deze accommodatie. We maken gebruik van verschillende campsites, hieronder vind je een tweetal voorbeelden.

Bij aankomst op de luchthaven van Malé vertrek je per speedboot naar het Paradise Island Resort. De accommodatie ligt op een tropisch eiland zoals je van de Malediven kunt verwachten. Het resort ligt direct aan het parelwitte strand en is voorzien van alle gemakken. Je slaapt in een Beach Bungalow tussen de palmbomen en loopt zo het witte zandstrand op de helderblauwe zee in. Het resort beschikt over een eigen duikschool waar je ook snorkelspullen kunt huren. Relaxen kan ook aan het grote zwembad of in de sauna en wellness center. Tijdens je verblijf in het resort op de Malediven zijn alle maaltijden in het buffetrestaurant in de reissom inbegrepen. Er is dagelijks een zeer ruime variëteit van maaltijden uit verschillende internationale keukens. Mocht je toch iets anders of meer intiems verkiezen dan zijn er ook nog vier specialiteitenrestaurants, waaronder Italiaans en Japans. Deze restaurants zijn niet in de reissom inbegrepen, maar verlenen wel een mooie korting bij een full-board verblijf.

Bekijk hotelreviews opTripadvisor
 

Negombo Beacon Beach Hotel
Anuradhapura The Heritage Hotel
Kandy Hotel Casamara
Nuwara Eliya The Hill Club
Udawalawe NP Athgira River Camp of Big Game Camp
Colombo Grand Oriental Hotel
Malediven Paradise Island Resort & Spa


Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we tijdens deze reis verblijven.

Terug naar boven