Overzicht Tanzania & Kenia rondreizen van Djoser

Accommodatie Rondreis Kenia, Tanzania & Zanzibar, 21 dagen hotel/lodgereis

De hotels en lodges waarin we tijdens deze safarireis overnachten zijn comfortabele middenklasse accommodaties. Nabij of in de wildparken liggen deze sfeervolle lodges vaak op de mooiste plekjes midden in de natuur. Je verblijf hier draagt bij aan een intensere beleving van je safari. Op het terrein of in de tuin spot je al bijzondere vogels, apen of nijlpaarden die ’s nachts op het sappige gras van het gazon afkomen.

Voor reizen die vertrekken tot 1 juli 2024 wordt de reisroute gevolgd zoals gepubliceerd in onze brochure 2024 met een verblijf in SpekeBay. Bij het Victoriameer overnachten in ruime safaritenten, die voorzien zijn van bedden. De sanitiare voorzieningen zijn hier niet 'en suite', maar bevinden zich op het terrein.

Reizen die vertrekken na 1 juli 2024 verblijven niet aan Lake Victoria in Spekebay. Deze reizen verblijven een dag extra in Karatu, waardoor we een volle dag in de Ngorongorokrater kunnen doorbrengen. Daarnaast wordt er een dag langer aan het strand verbleven op Zanzibar. De reisroute op onze website is leidend. De reisroute in de brochure van 2024 is onjuist.

In de Serengeti overnachten we in een ‘tented' lodge of in een ‘tented camp’. Je slaapt in een ruime tweepersoonstent voorzien van een bed en sanitaire voorzieningen. In de Keniaanse hoofdstad slaap je in een centraal gelegen middenklasse hotel voorzien van douche en toilet op de kamer.

Aan het eind van de reis overnacht je op Zanzibar in een middenklasse hotel in de historische Stonetown en de laatste dagen aan het strand nabij Nungwi.

Bekijk hotelreviews op Tripadvisor 

Nairobi Hotel Boulevard
Lake Naivasha Fish Eagle Inn
Nakuru Grand Winston Hotel
Lake Baringo Soi Safari Lodge
Kisii Dallas Premier Inn
Serengeti NP Ikoma Bush Camp
Karatu Kudu Lodge & Camp
Arusha Moivaro Lodge
Zanzibar Stonetown Mizingani Seafront
Nungwe Zanzibar Amaan Bungalows

Deze selectie geeft een goed beeld van de hotels waar we op deze reis verblijven.