Overzicht Zuid-Afrika, Namibië, Botswana & Victoria watervallen rondreizen van Djoser

Accommodatie Rondreis Zuid-Afrika, Botswana, Namibië & Victoriawatervallen, 24 dagen kampeerreis

We overnachten hoofdzakelijk in makkelijk op te zetten koepeltentjes , die bij de ingang voorzien zijn van muskietengaas. Wij zorgen voor alle kampeerspullen, behalve voor je (warme) slaapzak en eventueel een kussentje; ook voor comfortabele slaapmatjes wordt gezorgd.

De kampeerterreinen liggen op de mooiste plekken midden in de natuur. Soms kan je wild bij een aangrenzende drinkwaterplaats van dichtbij gadeslaan. De sanitaire voorzieningen op de kampeerterreinen zijn van goede kwaliteit. Goed geoutilleerde toiletgebouwen voorzien van wasbakken, toiletten en douches. Sommige kampeerterreinen hebben een zwembad voor een verkoelende duik. Bij de receptie is vaak een kleine kampwinkel of bar waar je een drankje kunt kopen. De enige plek waar je wat comfort moet inleveren is in de Okavangodelta. Hier zijn de voorzieningen beperkt, maar dat wordt gecompenseerd door het natuurschoon. Het meenemen van je eigen tent is niet toegestaan.

We overnachten in Kaapstad en in Swakopmund in een centraal gelegen guesthouses of kleinschalige lodges. Hier zijn de kamers voorzien van eigen sanitair. Bij de Victoriawatervallen slaap je in een tent welke is voorzien van een stretcher, een comfortabele matras en fris beddengoed. 

Bekijk de reviews op Tripadvisor

Kaapstad Ashanti Guesthouse
Fish River Canyon Canyon Roadhouse
Sesriem Sossus Oasis Camp
Swakopmund Amanpuri
Etosha nationaal park NWR Okaukuejo
Maun Sitatunga Camp
Chobe nationaal park (Kasane) Thebe River Safaris
Victoriawatervallen Shearwater Village