Reis zoeken

Soort reis

Regio

Land

Reisduur

Vertrekperiode

Prijs

Rondreis Australië

Tijdens de rondreis door Australië bezoek je o.a. Sydney, Melbourne, Adelaide, Kings Canyon, Ayers Rock, Cairns. In vier weken tijd maak je kennis met de meest uiteenlopende Australische landschappen waaronder ook het Kakadu nationaal park en het Great Barrier Reef. Vanwege de grote afstanden maken we gebruik van een binnenlandse vlucht tussen Alice Springs en Darwin en van Darwin naar Cairns. Wil je Australië en Nieuw-Zeeland met elkaar combineren dan kun je kiezen voor de 28-daagse combinatiereis.

Lees meer >

Alle rondreizen Australië:

Tijdens de rondreis door Australië bezoek je o.a. Sydney, Melbourne, Adelaide, Kings Canyon, Ayers Rock, Cairns. In 4 weken tijd maak je kennis met de meest uiteenlopende Australische landschappen waaronder Kakadu nationaal park en het Great Barrier Reef. Vanwege de grote afstanden vliegen we van Alice Springs naar Darwin en van Darwin naar Cairns. Ook kun je met Djoser kiezen voor een 28-daagse combinatiereis Australië & Nieuw-Zeeland. Tijdens deze rondreis bezoek je zowel het Noorder- als Zuidereiland van Nieuw-Zeeland.

Beste reistijd Australië?
Net als Nederland, kent Australië 4 seizoenen. Australië ligt op het zuidelijk halfrond, waardoor het in onze winter daar zomer is en andersom. Zomers kan het er maar liefst 40 graden worden, terwijl het in de nacht flink af kan koelen. Australië heeft  verschillende klimaatsoorten. Houd hier rekening mee tijdens je rondreis door Australië. In het noorden is het tropisch en in het zuiden kennen ze koude winters met sneeuw in de bergen en zomers die warm en droog zijn.
Centraal Australië heeft een woestijnklimaat. Van mei t/m oktober is de grootste kans op droog en van december t/m april valt er af en toe een bui.

Goed verzorgde Australië-rondreizen
We overnachten in verschillende accommodaties. Wanneer we in de steden zijn overnachten we in comfortabele middenklasse hotels, voorzien van airconditioning. Daarnaast slapen we in een eenvoudig en sfeervol ‘pub’-hotel en een pension dat in de rotsen is uitgehouwen. Maar ook gaan we ‘back to basic’ en kamperen we 5 nachten op campings. Wij verzorgen de kampeerspullen.
Onze ervaren en enthousiaste Engelssprekende reisbegeleider/chauffeur begeleidt de Australië rondreis. In de grote steden leidt een lokale vertegenwoordiger je rond. Onderweg maken we gebruik van eigen bussen.

Waarom met Djoser naar Australië?
De rondreizen naar Australië laten je optimaal genieten van de veelzijdigheid van het land en je leert het echte Australië kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Tijdens een  rondreis door Australië zie je zowel mooie steden, als fantastische natuur. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je in Australië de moeite waard vindt om te bezoeken.

Blog rondreis Australië

Down under in de keuken

Australië staat misschien niet bekend om zijn keuken, maar toch kun je...

Lees meer >

Reviews rondreis Australië: 8,8

Wat een mooie reis hebben we gemaakt, heel veel mogen zien e...
Wat een mooie reis hebben we gemaakt, heel veel mogen zien en beleven. Het tempo lag vooral in Australië hoog maar in Nieuw-Zeeland hadden we wat meer rust. We hebben genoten, mede dankzij onze leuke groep. Reisgenoten, bedankt! We kunnen nog lang nagenieten van de duizenden foto's!

Naam: Annemiek R.
Cijfer: 8

De outback van Australië met de ‘Ghan’

De ‘Ghan, de trein die de Australische noord- en zuidkust verbindt, verwijst naar de Afghaanse kameeldrijvers die in de 19e eeuw het onbegaanbare binnenland hielpen ontsluiten. In onze tijd bedwingt de Ghan de ‘outback’ op comfortabele wijze. Wij reizen mee vanaf Alice Springs over het nieuwe, noordelijke deel van de spoorlijn. Terwijl het landschap aan je voorbijtrekt, kun je de bar of het restaurant opzoeken. Daarna laat je je in je comfortabele, verstelbare stoel in slaap wiegen. Je ontwaakt bij een onvergetelijke zonsopkomst die de ‘outback’ een warme gouden gloed geeft. Het rood van de zandheuvels, bestrooid met stekelige graspollen en dwergeucalyptussen, wordt steeds dieper. Voor je het weet moet je afscheid nemen van de kameel van de 21e eeuw.

Laatst bekeken

Er zijn geen laatst bekeken reizen.