Bhutan

Rondreis Bhutan

Tijdens de 21-daagse rondreis naar Bhutan, Sikkim en Darjeeling bezoek je o.a. de hoofdstad Thimpu, de belangrijke kloosterforten in Punakha en Tongsa en de mooie Bumthang vallei. De rondreis Bhutan begint en eindigt in het intrigerende Calcutta, waarna Darjeeling en Gangtok bezocht worden.

Lees meer

Meer over Bhutan

Echt Bhutan

Het echte Bhutan

De rondreis Bhutan is erop gericht je optimaal te laten genieten en het echte Bhutan te leren kennen. We stippelen de mooiste routes voor je uit en zorgen voor goede faciliteiten onderweg. Een rondreis Bhutan laat je zowel de fascinerende cultuur, als de fantastische natuur zien. Je bepaalt zelf welke bezienswaardigheden je de moeite waard vindt om te bezoeken.

Goed verzorgde rondreizen
We overnachten tijdens de groepsreizen Bhutan in comfortabele en sfeervolle accommodaties met vaak een mooi uitzicht. We reizen met onze eigen bus. Er is Nederlandse reisbegeleiding aanwezig en ook worden lokale gidsen ingezet om je het echte Bhutan te laten zien.

Terug naar boven

Klantwaardering

8,3

Bepaalde bestemmingen krijgen een plek in mijn hart. En Bhut...
Bepaalde bestemmingen krijgen een plek in mijn hart. En Bhutan voeg ik daar zeker aan toe. Cultuur, natuur en puur. Een aantal prachtige dzongs gezien. Bijzondere kunstwerken van binnen En een wandeling naar het Tijgersnest is zeker een must. Alleen viel de Bhutanese keuken mij ietwat tegen.

Vanessa Z. - 8,0
Terug naar boven
Chat met Djoser